Anker Eufy Robovac L70 robot süperge 4997 tl
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
faydalandık teşekkürler
-
Outlet urun yaziyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nerde yazıyor hocam göremedim ben
-
Rica ederim. Hayırlı olsun.
-
Bende aldım tesekkurler ama yedek parça fiyatı ve şarj problemi ile ilgili çok yorum var bilgisi olan var mıdır? 1000 daha verip S5 max alınmalı mı bilemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yedek parça setleri Trendyolda oluyor. 200 TL iken favoriye eklemişim şimdi 350 TL - 400 TL arasında değişiyor. 2 filtre bir büyük fırça olan set bence 1-2 sene daha rahat idare etmenizi sağlar bu fiyatlarda çok değil bence.
1.5 senedir bende ürün var şarj ile ilgili nasıl bir sıkıntı var. yorumlarda bilmiyorum ama sürekli Turboda çekiş yapıyor ve 70 dakikada evi süpürüyor şarjı bitmeden yani daha fazla bile süpürür turbo modunda bir üst modu maksimum onda hiç denemedim komple evi bu hafta test ederim.
Sadece şöyle birşey yaşadım ilk aldığımda ön tampon sıkıştı diye uyarı verip olduğu yerde dönüyordu çağrı merkezi ve whatsapp hatları ile görüştüm ürünü geri yolladım yenisi gönderdiler hemen. Üstüne Anker kullaklık hediye etmişlerdi onuda forumda sattım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X