android telefonları süper hızlı şarj edebilir mi acaba? |
ANKER PowerPort III Nano 20W USB-C Hızlı Şarj Cihazı - 147 TL (2. sayfa)
-
-
Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477https://www.amazon.com.tr/dp/B07V7YHXY6/
169₺
Bu daha tercih edilesi değil mi? 27W destekliyor sonuçta.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu aldım, geri iade ettim. Samsung A73 telefonu süper hızlı şarj edemedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Edemez. Samsung super hızlı şarj için pps desteklemesi lazım. Pps yazan şarj aletlerine bakın. Çok fazla çeşit yok, o nedenle orjinal samsung 25w uygun fiyata bulursanız alın(sadece güvenilir yerlerden alın çoğu sahte)
alternatif olarak fiyat takibi yapabileceğiniz bazı pps destekli ürünler
Belkin BOOSTCHARGE 25-W-Ladegerät mit PPS (USB-C Power Delivery, Schnellladegerät für das iPhone, Samsung, Galaxy Tab, iPad und andere Geräte) https://www.amazon.com.tr/dp/B091CV6XMC/ref=cm_sw_r_cp_api_i_Z9GJ3XM86BT6CB024NW7
Anker PowerPort III Pod 65W Hızlı Şarj Cihazı - Notebook ve Tablet Uyumlu - A2712
Rock Space Speed Pps ve Qc 4.0 Hızlı Şarj Cihazı Siyah (Macbook/ipad/type C Laptop Şarj Edebilir)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mcdodo CH-0051 25W Mini Pd Type-C Girişli Hızlı Şarj Adaptörü https://www.amazon.com.tr/dp/B00SWF38UY/ref=cm_sw_r_cp_api_i_3KXMGA51EZVF5E8YC1HG
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dönüştürücü kaynaklı olabilir, standart USB kablolar hızlı şarj desteklemiyor da olabilir. Emin değilim açıkçası.
Normalde 5w kullanıyorum uzun vadede pil sağlığını düşündüğüm için. Bunu acil durumlar için falan aldım ama kutu paramparça geldi. Yakın zamanda iyi şekilde test etmem gerekiyor iade edip etmemek için.
-
Dönüştürücü ile gerçek hızlı şarj yapamazsınız (pd şarj). Type c ligtning kablo almanız gerekiyor.
Teşekkürler hocam en kısa sürede deneyeceğim
-
mağazdan teslimde neden kargo cıkar hiç anlamadım bu işi
-
Ödeme ekranına devam edince gidiyor hocam.
Ürünü aldım, spigenin kablosuyla kullandım gayet memnunum.Boyutu çok küçük.Tek olumsuz gördüğüm tarafı çok ısınıyor.
13 ProMAx' ı hızlı şarj ediyor mu?
-
mediamarkt club mağazadan teslim %5 indirm ile 139 tlye geldi
-
Yaklaşık 3 aydır Iphone 13 kullanıcısıyım orjinal 20w adaptörü ile hep şarj ettim ama yedek olarak bir tane daha almak istiyorum, bu tarz adaptörler cihazın bataryasına her hangi bir zarar ver mi ? Orjinal almam daha mı mantık lı yoksa
-
Bunu nasıl aldın?
Mağazadan alabilir miyim?
-
mediamarkt üyeliği açın sonra cluba üye olun. telefona mediamarkt uygulamasını indirin.
uygulamada %5 indirim ile iligili foto çıkacak ona basıp en altta aksessuara basın anker diye filtreleyin ürünü seçip mağazadan al deyin
Sadece tahmin;
Apple şirketi orjinal diyerek normal fiyatının 5 katını istiyorsa vardır bir bildiği...
-
youtube testlerinde, orijinal şarj aletiyle birebir aynı değerleri veriyor. Anker kaliteli bir marka:
Bu ürün, redmi telefonlardaki hızlı şarj özelliğini destekler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X