Bildirim
ANKER PowerPort III Nano 20W USB-C Hızlı Şarj Cihazı - 147 TL
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alta doğru gezerken gördüm adaptör kablodan daha ucuz saçmalık ya resmen fırsatçılık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazın üzerindeki bilgilerin olduğu yerin resmini çekip paylaşabilir misiniz teşekkürler
-
Nasıl memnunmusunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de var 9 aydır kullanıyorum iphone 13 telefonum için. İhtiyacınız varsa iş görür.
-
Iphone 11 için bende hızlı şarj arıyorum.Orjinalini düşünüyordum fakat yarı yarıya olunca düşündürdü.Kullananlar memnun mu ?
Birde 20w ideal mi ?
Tavsiye ederim, 2 tane var bende birisini watch için kullanıyorum, bence fiyat performans ürünü ki Anker iyi bir marka
Şek şüphesiz alın
Buna kabloda lazım, varmı tavsiye ?
pandemi öncesi fiyat, yumulun bence.
-
Cevap verenlere teşekkür ederim bugün mağazadan teslim ile alacağım.Gitmişken kabloda bakayım
-
Ben telefonu yeni almıştım, iphone orijinal kablosu ile kullanıyorum. Oldukça memnunum.
Ayrıca oldukça küçük bir adaptör.
-
alın bu fiyata kaçırmayın güzel ürün orjinal kablo ile kullanın hızlı dolduruyo sorun yok orjinal ile aynı sürelere sahip
Yer sorunu olmayanların mini ürünleri tercih etmemesini tavsiye ederim. İçindeki Kapasitörleri vs daha küçük olduğu için filtrelemesi daha kötü olabilir.
spigen steadiboost 27w usb-c pd 3.0 (power delivery) duvar şarjı f210 İade ettim bunu hemen şipariş geçtim yeni gördüm indirime girdiğini
Fiyat çok iyi, karşılaştırmayı izlemenizi tavsiye ederim
https://www.youtube.com/watch?v=MLRafAm_F0I&feature=youtu.be
25w hızlı şarj için uygun olur mu? Galaxy S22
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabiki uygun olur ama spigen steadiboost 27w usb-c pd 3.0 (power delivery) kaka bilirsin oda fena değil benim iade etme sebebim anker iPhone telefonları için daha iyi orjinal sarj en yakın sonuçları veriyor
Çok ihtiyaçta yoktu ama bu fiyata bedava bir tane yedek aldım. Mevcutta Anker çift çıkışlı olanını kullanıyorum o ürün biraz büyük ama iki cihaz şarjını aynı anda çok iyi yapıyor. İhtiyacı olan bu fiyata bu ürünü kaçırmasın fırsat paylaşımı icin teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bimcell yeni hat 19 tl
- pttcell aralık kampanyası
- bimcell yeni hat ücreti
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- turkcell 60 gb 390 tl
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X