Şimdi Ara

Anker SoundCore life 2 (Neo modeli ile karıştırmayın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Anker SoundCore life 2 (Neo modeli ile karıştırmayın)

Merhaba

Anker Soundcore life 2 model wireless kulaklığımı satıyorum. Ürün neredeyse sıfırdır. Neo modeli ile karıştırmayın, bu bir üst model ve ses kalitesi çok daha iyidir. Satın alım tarihi; 22-11-2021

Ses kalitesi gerçekten muazzam, özellikle BassUp teknolojisi sizi bir hayli memnun edecektir. Eşim, evlilik yıl dönümümüz olduğu için bana skullcandy crusher evo aldı şimdilik onu kullanıyorum ve bu kulaklık boşa çıktı (Hanımcılık her zaman kazanır unutmayın :)) alan arkadaş asla pişman olmayacaktır. Bu arada pc de 3.5mm jack ile denedim, inanın bir çok oyuncu kulaklığı yanından geçemez. Pubg ve r6 oyunlarında 3d ses verebiliyor, footsteps kasmanız inanılmaz kolaylaşıyor. Faturası ve garantisi vardır.

Muhammet Çağrı Ercan

05449443990

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Ocak 2023 Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Neo ile ne fark var

• hknbjk kullanıcısına yanıt

Öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim hocam, Antalya depoda göreve gittim pc başına oturamadım. Neo ile farkı bass ve ses kalitesi. Neo modeli biraz daha cılız ses veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.