Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
43
Favori
180.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt
    😆😆 Hocam bu kulaklıkla nirvanaya ulaşmanız pek mümkün değil güzel kulaklık ama fazla beklenti içine de girmeyin.

• Benimkisi hepsijetle gelicekmis.ama teslim tarihi 2 Aralık yaziyor 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

😆😆 Hocam bu kulaklıkla nirvanaya ulaşmanız pek mümkün değil güzel kulaklık ama fazla beklenti içine de girmeyin.
    ortalama mı diyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada kulaklığı alanlara hayırlı olsun hiç pişman olmayacaksiniz.Kulakligin şarjı resmen bitmiyor %90 dan 4 günde %50 ye indi inanmayanlar kulaklık gelince deneyimlesinler görürler.Bu arada kulaklık için kılıf bulan veya kullanan varsa link alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bir süredir JBL Tune 500 BT kullanıyorum. Ses seviyesi ve baslardan memnunum. Ayrıca haftada bir şarj ediyorum ama yine de bütçeme uygun daha uygun bir şey olabilir mi diye merak etmeden duramıyorum. Sizce JBL'den daha mı iyidir bu kulaklık? Almaya değer mi?
  • macsimust kullanıcısına yanıt
    Benim de merak ettigim sorulardan birisi bu

• Alacak olanlara tavsiye ederim.
    Bir önceki indirimden aynı fiyata almıştım.
    Sesi gayet tatmin edici,
    Kulaklık süngerleri çok rahat, yumuşacık.
    dinlerken ilginç bir şekilde dışarı ses çıkmıyor, müzik dinlerken de dışarıdan bir ses duymuyorsunuz.
    3.5 jack ile dinledim genelde, pil konusunda pek bir tecrübem yok. ama uzun süre gidiyor.
    Malzeme kaliteside fiyatına göre iyi.
    Bana göre basslar çok yüksek gibi geldi.
    İlaveden bass yükseltmek için ayrı bir tuş koymuşlar, normal dinlemede bile basslar gayet iyi.
    Düşünmeden alın, memnun kalırsınız
  • Bu kulaklığı bilgisayarda v4.2 bir BT verici/adaptörle kullansak kesinti gecikme vs. gibi sorun yaşar mıyız? Yoksa illa v5.0 bir verici/adaptör mü şart? Bilen biri yardımcı olsun lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kulaklığı pc de kabloyla kullanıpta geçikme vs yaşayan var mı bildiğimiz pc kulaklığı tadında kullanabiliyor muyuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

Tabiki kullanabilirsiniz, salonda genelde o kulaklığı kullanıyorlar vücut geliştiriciler, ben neo aldım çünkü arada koşmam gerekiyor. Dikkat etmeniz gereken tek şey siz terledikçe pedler ıslanacak ve sizi rahatsız edebilir. Sonuçta ağırlık işide ciddi efor sarfettiriyor ve terletiyor.

Ben kulaklığı inceleme yaptım kendi hobi kanalımda, bakın göz atın ona göre karar verin. Her türlüde memnun kalırsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=er7H6zjmOJw
    Hocam senin etkinle aldım, umarım pişman olmam. Teşekkürler bilgilendirmeler için.

• swancosmetics kullanıcısına yanıt
    no reklam no ads!

• Impressive I kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun, güzel tercih.
  • hie kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. En büyük tedirginliğim koşarken kulağımdan çıkıp çıkmaması. Birde konuşma kalitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impressive

Teşekkürler. En büyük tedirginliğim koşarken kulağımdan çıkıp çıkmaması. Birde konuşma kalitesi.
    Yanında gelen kulak tutacakları çok hoş, ben onları takıyorum efsane oluyor. Hiç merak etmeyin, başlangıçta biraz alışmanız gerekecek takmasına, sonrasında birdahaki ihtiyaç duymayacaksınız. Ses kalitesi gayet güzel ve iyi, saatlerce konuşma yaptım, hiç rahatsızlık yok, müzik dinliyorum sürekli - çok keyifli.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.