Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
43
Favori
180.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam ne kadar bir ücret aldılar ya da ücretsiz mi değiştirdiler?

• çok fazla cızırtı varmış gibi geliyor. telefona aux ile bağladığımda tertemiz ses alıyorum. iade etmek ile etmemek arasında kaldım.

• byorkandal B kullanıcısına yanıt

garanti kapsamında ücretsiz değiştiler.

16 ay kullanmıştım. halen de kullanıyorum

Parasının hakkını bu kadar iyi veren başka bir digital eşyam hiç olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 17 Haziran 2021; 23:36:46 >
  • PC'de mikrofonu kablosuz olarak kullanabilen var mi?

• bluetooth ile bağlanıp youtube videosunda sesi yükseltip azaltırken cızırtı çıkarıyor. bu sizlerde de oluyor mu?

• soundcore life q10 ile life 2 neo arasında kaldım. tecrübeli arkadaşlar ve kullananlar fikir verebilirse sevinirim.

• Arkadaşlar q10 için saklama çantası alan var mı?
    Seyahatlerde zor oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim kulaklığın sol pedi de geçen hafta yırtılmıştı.

Ptesi günü http://www.sanalbt.com/ servisine göndermiştim.

Hepsi burada üzerinden başvuru yaptım. kargo kodu gönderdiler.

Pedi değişmiş olarak bugün geldi. Geliş ve gidişte kargo ücreti ödemedim.

Yanına da 3,5 mm kablo koymuşlar hediye.

Daha önce de sağ kulaklık ped değişti.

Adamların sistemi ve çalışması çok iyi ve hızlı işlem yapıyorlar.

Telefon edip teknik servise teşekkür ettiğimi ilettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Temmuz 2021; 15:51:9 >
  • JBL T460 BT modelinden geçiş yaptım ve 2 gündür kullanıyorum. Bu kulaklığı 300 liraya babanız size satmaz. Stock ayarlarıyla sesleri boğuk ve ses şiddeti bakımından yetersiz buldum. Kulaklığı arşa çıkarmak için birkaç equalizer ayarı yapmam yeterli oldu. Şu sesi 1000 liralık kulaklıklardan duyamazsınız. Kullandığım uygulama Poweramp ve ayarlarım şu şekilde;

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acrimanious -- 8 Temmuz 2021; 18:57:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkürler.
    Bir sey soracagım bende bangır bangır seviyorum son ses yetersiz geliyor bu uygulama spotify ile uyumlu çalışıyormu yoksa tele indirdiğimiz müzikler üzerindenmi aktif oluyor?
    Biraz karıştırdım spotify ile denklestiremedim.

• UoH kullanıcısına yanıt

Hocam uygulama arka planda açık kalıyor ve birçok ses uygulamasını destekliyor. Siz örneğin Spotify'a girdiğinizde Spotify profiline geçiş yapıyor ve EQ ayarları aktifleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acrimanious -- 9 Temmuz 2021; 18:47:30 >
  • Ok şimdi oldu poweramp markette iki uygulaması varmış ben normal olanı indirmişim ondan aktif edemedim equalizer olanı indirince spotify seçeneği çıktı ve aktif oldu.

Kapatıp açıp denedim ciddi bir ses farkı oldu tesekkürler tavsiye ederim yalnız sizin eq ayarlar görselinde son iki tane çıkmamış onlarda oynama yaptınızmı acaba ?

• UoH kullanıcısına yanıt

Herhangi bir oynama yapmadım. Uygulama gerçekten sesi arşa çıkarmayı başarıyor. Bugün premium satın aldım. Sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PainKiller07

Öncelikle merhabalar. Kasım ayında Anker Q10 aldığımda inanılmaz memnun kaldım lakin kış aylarıydı. Yazın kulaklarda terletme yapabiliyor aklınızda bulunsun. Kasım ayından beri çözemediğim sorunum ise şu. Discrod uygulamasında arkadaşlarımla konuşurken bluetooth kulaklığımdan onları duyabiliyorum ama onlar beni duyamıyor veya ben onları duyamıyorum onlar beni duyuyor. Biraz araştırdım ancak sonuca varamadım windows 10 veya cihazın içerisinde çift bluetooth aparatı olması gerektiğini öğrendim. Acaba bu sorunu çözen oldu mu?

Bluetooth kulaklıklarda bunun desteklenmediği söyleniyor.

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık
    Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklıkquora
    I can't use my Bluetooth headphones (to listen to audio) at the same time as the mic (on the Bluetooth headphones as well) on my Windows ...
    https://www.quora.com/I-cant-use-my-Bluetooth-headphones-to-listen-to-audio-at-the-same-time-as-the-mic-on-the-Bluetooth-headphones-as-well-on-my-Windows-10-PC-How-do-I-fix-this

• Ürünü kullanmaya dün başladım ama şarj yüzdesine nereden bakılıyor bulamadım. Bluetooth kısmından göremiyorum.
    S7 edge üzerinden poweramp ile flac ve 320 kbps dinliyorum daha tatmin olabileceğim bir eq ayarı bulamadım. Preamp ı fulleyip Düz moda alıyorum çok soluk tiz moda alıyorum canlanıyor ama fazla tiz geliyor ortasını bulamadım tavsiye alabilirim bu konuda

• MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Bağlantıyı tekrar yapılandırıp deneyin oradan direk şarj yüzdesini görebiliyorsunuz baktınız olmuyor kulaklıgı resetlemeyi deneyin.

Biraz yukarı yorumlara bakarsanız bir kullanıcımızın paylastıgı,benimde kullandığım grafikli eq ayarları var onu bir deneyebilirsiniz.

• Yazın hele de kulak içine alıştıysanız bu kulaklık cidden çekilmiyor. Kafada külçe gibi his veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Bluetooth kulaklıklarda bunun desteklenmediği söyleniyor.

quora
    I can't use my Bluetooth headphones (to listen to audio) at the same time as the mic (on the Bluetooth headphones as well) on my Windows ...
    https://www.quora.com/I-cant-use-my-Bluetooth-headphones-to-listen-to-audio-at-the-same-time-as-the-mic-on-the-Bluetooth-headphones-as-well-on-my-Windows-10-PC-How-do-I-fix-this

Alıntıları Göster

@PainKiller07

hemen yukarıda yazdım,

hiç bir incelmede bunu söylememeleri garip..  Anker reviewlere para mı yediriyor ne anlamıyorum..

aslında konu ankerle alakalı degil, Windows bluetooth sürücüleriyle alakalı.

defalarca yazdım DH da çeşitli konulara.

windows ve bluetooth aynı anda birbirine 3 kanal ses iletemiyor. yani stereo ses + mic aynı anda kullanamazsınız.

yani konusma yaparken mono ses +mic yeterli gelir ama

oyun oynarken aynı anda stereo ses alıp alıp konusamazsınız. oyunun sesi mono olur, kötü olur, tatmin etmez. Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

geçen aylarda buraya şunu yazmıştım;

Yahu anker bari analog baglantına kıytırık bir telle mic tarafına da baglantı yapsaydın! sonraki modellerinde mi yapcaksın onu da Q40 diye bi daha mı satacaksın!?

yazmıştım.

Q35 çıkmış.. Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık 

bir siteden baktıgım kadarıyla analoga mic. eklemişler...

BLutootha 3 kanal ekleyemezler. konu anker degil windows bluetooth sürücüleriyle alakalı.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zaten buyüzden oyuncu kulaklarında EK bir ÇUbuk dongle var!

3 kanal ses pcde bluetooth ile iletilemedigi için.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

JBL momentum 800 aldım.

tamam pahalı ama; bir sefer aldım işi bitirdim be yıllardır idareten şeyler almak yerine Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık 

+ PCde kulalnmak için istersek çubuklu.

+ ceptelde vs kullanmak için Bluetoothlu.

+ ANC bile koymuşlar!

+ yetmemiş Analog baglantısına 3 pin koymuşlar yani stereo+mic

+ mic ses kalitesi dehşet ( anker Q10 da var bende)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 29 Temmuz 2021; 13:28:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

@PainKiller07

hemen yukarıda yazdım,

hiç bir incelmede bunu söylememeleri garip..  Anker reviewlere para mı yediriyor ne anlamıyorum..

aslında konu ankerle alakalı degil, Windows bluetooth sürücüleriyle alakalı.

defalarca yazdım DH da çeşitli konulara.

windows ve bluetooth aynı anda birbirine 3 kanal ses iletemiyor. yani stereo ses + mic aynı anda kullanamazsınız.

yani konusma yaparken mono ses +mic yeterli gelir ama

oyun oynarken aynı anda stereo ses alıp alıp konusamazsınız. oyunun sesi mono olur, kötü olur, tatmin etmez.  

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

geçen aylarda buraya şunu yazmıştım;

Yahu anker bari analog baglantına kıytırık bir telle mic tarafına da baglantı yapsaydın! sonraki modellerinde mi yapcaksın onu da Q40 diye bi daha mı satacaksın!?

yazmıştım.

Q35 çıkmış..   

bir siteden baktıgım kadarıyla analoga mic. eklemişler...

BLutootha 3 kanal ekleyemezler. konu anker degil windows bluetooth sürücüleriyle alakalı.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zaten buyüzden oyuncu kulaklarında EK bir ÇUbuk dongle var!

3 kanal ses pcde bluetooth ile iletilemedigi için.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

JBL momentum 800 aldım.

tamam pahalı ama; bir sefer aldım işi bitirdim be yıllardır idareten şeyler almak yerine  

+ PCde kulalnmak için istersek çubuklu.

+ ceptelde vs kullanmak için Bluetoothlu.

+ ANC bile koymuşlar!

+ yetmemiş Analog baglantısına 3 pin koymuşlar yani stereo+mic

+ mic ses kalitesi dehşet ( anker Q10 da var bende)

Alıntıları Göster

Teşekkürler. O zaman sorun sadece sürücü değil bluetooth teknolojisinin kendisinde yatıyor. Q10 aldığımdan beri kulak içi kulaklığımı daha çok seviyorum :) Kısa kullanımlar için iyi olsa da ağırlığı ile beni oldukça rahatsız ediyor. O kadar batarya süresi olmasaydı da daha hafif olsaydı keşke demiştim. Yine de iade etmekle uğraşmadım ama her işimi bu kulaklıkla göreyim diye düşünseydim iade ederdim. Gerçi öyle bir kulaklık da yok zaten :)

JBL momentum 800 kulaklığınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bazen öyle iyi para verip sağlam şeyler almak en doğrusu olabiliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 31 Temmuz 2021; 23:59:13 >

• Bugün elime ulaştı hepsiburada yeni kullanıcı indirimiyle 259tl ye gelmiş oldu. Tamamen kaliteli müzik dinleme amacıyla satın almış biri olarak beklentimi karşılamadı nedense. Neden bu kadar övuyorlar bunu şimdi anlamadım. Jbl bt 450 kullandım uzun süre onu da beğenmedim. Taotronics soundliberty 53 pro kullanıyorum gercekten ne kadar şahane olduğunu şimdi anlıyorum. Silikonlu olmasi sebebiyle mi bilmiyorum ama özellikle bass ağırlıklı şarkılarda efsane.

Bu arada dip ses bayağı belirgin var.

Pasif gürültüsü pek iyi değil.

Terletiyor bu gayet normal.

Kukak içi kulaklığın verdiği rahatlık, konfor, taşınabilirlik bambaşka gerçekten.

Son söz olarak bu ürünü alacak arkadaşlara naçizane tavsiyem; benim her zaman yaptığım hatayi yapıp fazla beklenti içine girmemeleri olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skinnyman_89 -- 5 Ağustos 2021; 18:2:46 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.