Kulaklıkta iade oluyor mu ? ben ağırlığını beğenmedim . Kulak içi kulaklığım birde bundan daha fazla sesi var nedense |
Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (76. sayfa)
-
-
arkadaşlar kulakiçi kulaklıkla karşılaştırmak çok zor, elma armut.
Önce ne istediğinize karar verin.
bu fiyata tavsiye başka over-ear yok.
Jbl quantum 800 de var evde, ondan daha iyi, ama Kz Zs10 pro da var onla karşılaştırmak zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 21 Ağustos 2021; 12:8:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşta dinledim. 2dk zor dayandım. Uzun zamandır dinlediğim açık ara en kötü ses bundaydı. İnanılmaz boğuk bir ses ve bass dışındaki seslerin tamamı ölü. Bass lar da aşırı fazla. Bass ı kapatıyorsun yine aynı. Ses aşırı kötü equalizer ayarı yapılmış gibiydi aynı. Düzeltmek için başka bir şey falan var mı bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla bir uygulaması yok.
İnceleme ve kullanıcı yorumları nasıl bu kadar olumlu olmuş anlamadım. Ya da benim test ettiğimde bir sorun mu oldu bilmiyorum.
1/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 23 Ağustos 2021; 6:15:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun olduğunu sanmıyorum hocam. Deneyimleriniz doğru. Hiçbir esprisi olmayan bir kulaklık. insanlar aşırı abartıyor. Laf söyleyince de 200 liralık kulaklıktan ne bekliyorsun diyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Edifer X3, QCY T11 gibi benzer fiyata satılan TWS kulaklıklar var bende sesleri kötü değil. QCY biraz eq ayarı istiyor sadece ama en azından 6 veririm ses olarak bunlara. LG V30 un kutusundan çıkan basit kulaklık bile böyle değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 23 Ağustos 2021; 12:3:53 > -
Doğrudur hocam tws kulaklıklar çok hakim olmadigim için bir şey diyemiyorum. Bahse konu Q10 u ben yalnızca Dolby atmos ile film modunda kullanırsam kullanıyorum , onun dışında boğuk ve bassa gömülmüş karakterini hiç sevemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulaklık sağ ped yırtıldı, yaptıracağımız bir yer var mı?
-
Düzeltmek için EQ ayarları var ve 1/10 puan vermeniz komik olmuş 👍🏼
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya dinlediğiniz kaynakta, ya da kulaklıkta sorun var.
Ya PC de dinlediysen bt ayarını hatalı yaptınız
Hem film hem de müzik için ideal
Sesde hassas biriyim ekipmanda da öyle.
Daha iyi kulaklık yok mu evet vardır.
Birisi bu kulaklığı ben almadan önce bana verip denetse ve fiyat tahmini yap dese en az net 500 TL derim
-
BT 5.0 destekli bir telefonda spotify dan birkaç müzik açtım. Başka ayar vs yapmadım. Aux ile denemek aklıma gelmedi. Aşırı derecede kötüydü öyle böyle değil. Yanıldığımı düşünmüyorum çünkü birden fazla kişi sesin tam da tarif ettiğim gibi olduğunu söyledi ama piyasada belki farklı kalitede ürünler var olabilir. Veya dediğiniz gibi bozuktur. Ama kulaklığın kutudan bozuk olarak çıkması da facia zaten.
Benim denediğim ürün ses bas kapalıyken leş, bas açıkken de leş ötesi oluyor. İnanılmaz derecede kötü bir ürün. Daha kötüsünü 10 yıldan uzun süredir dinlememişimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 4 Eylül 2021; 18:34:34 > -
windows 10a bağlayamıyorum cihazı deli oldum ya telefona bağlanıyor mi boxa bağlanıyor windowsa bağlanmıyor var mı çözümü .?
-
Bağladıktan sonra ses düğmesinden cihaz seçeneklerinde görünüyor mu? Bende 5 tane farklı W10 lu Thinkbook dahil hiç bir pc de hiç sorun yaşamadım. Eller serbest ve stereo olarak iki seçenek çıkması gerekiyor. Eller serbestte kalite çok düşük, stereo gayet iyi... (Thinkbook ta denememiştim, senin mesajı görünce denedim, şu anda Tidal dan Iron Maiden 2 minutes to midnight dinliyorum, şahane çalıyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 1 Ekim 2021; 23:2:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLTBağladıktan sonra ses düğmesinden cihaz seçeneklerinde görünüyor mu? Bende 5 tane farklı W10 lu Thinkbook dahil hiç bir pc de hiç sorun yaşamadım. Eller serbest ve stereo olarak iki seçenek çıkması gerekiyor. Eller serbestte kalite çok düşük, stereo gayet iyi... (Thinkbook ta denememiştim, senin mesajı görünce denedim, şu anda Tidal dan Iron Maiden 2 minutes to midnight dinliyorum, şahane çalıyor)
hocam ben kulaklığı bluetoothla pcye hiç bağlayamıyorum:S sorun orda
-
Bluetooth sürücüleri değiştirin
-
Bağlı olduğu diğer cihazlar engelliyor olabilir
-
Ben de Pc ye sorunsuz bağlanıyorum. Bağlantıyı kaldırıp tekrar deneyin isteseniz.
-
Bu arada sağ ped yırtılmıştı vakit bulamamıştım göndermek için sol da yırtılınca iyi oldu ikisi birden yapılması için servise gönderdim. Bunlarda da bu pedlerin yırtılması kronik bir sorun. 11.11.2019 da almıştım 2 sene dolmadan yırtılıyorlar.
-
Garanti kapsamında değiştiren kullanıcılar vardı forumda siz nasıl bir işlem gerçekleştirdiniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de garanti kapsamında gönderdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kralAYBu arada sağ ped yırtılmıştı vakit bulamamıştım göndermek için sol da yırtılınca iyi oldu ikisi birden yapılması için servise gönderdim. Bunlarda da bu pedlerin yırtılması kronik bir sorun. 11.11.2019 da almıştım 2 sene dolmadan yırtılıyorlar.
Merhaba, benim kulaklığımda da 2 ped birden yırtıldı. Garanti kapsamına girdiğini bilmiyordum. Kendi kutusunu ise dün çöpe attım bu şekilde göndersem pedleri değiştirirler mi acaba? Göndermeden önce servisi aramamıza gerek var mı ? Siz ne zaman gönderdiniz ? Sonucu alıntı yaparak yazarsanız sevinirim. Ben de 20 mart 2020'de almışım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X