Şimdi Ara

Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1211 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SeniorMostPopuler Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

çok ince bi kulaklık değil, çok çok hafif de değil. biraz da yayvan. aracınız yoksa veya sürekli taşıdığınız bi çanta vs yoksa taşıması da biraz zul gelir.

tip olarak yayvan olduğundan ben kafa üstlerine de ısınamadığımdan bence sırıtır.

ben de yeni aldım ama çoğunlukla sporda az da olsa uçak gibi seyahatlerde kullanıcam

• 200 tl daha dusmus ilgilisine duyurulur
  • Nonchalnt kullanıcısına yanıt

Fiyat yükselttiler hemen gündüz 1K geliyordu şimdi 1.2K'ya geliyor yine  

• Şimdi de 1500 yapmışlar...
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Evet farkettim ama kısa süreliğine 1000 tl yi gördüm demek hemen müdahale etmişler
  • bu akşam kasım indirimleri başladı.muhtemelen bu kulaklığı 1498 tl den 1200 tl ye düşürüp şok indirim yaptık diyecekler..

1000 e mi sattı hocam?
    Visa ile 800 idi hatta.
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

1011 den ilanda baya durdu. anker ürünlerinde gecerli 400/200 ile 1011 oluyordu ödemede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 31 Ekim 2024; 23:29:22 >
  • horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt

visa değil garanti bonus visa ile.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Haklısınız evet.
  • horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt
    800 çok iyiymiş
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Visa bonus olmadığı için almadım. Model Q10 i ile aynı özelliklerde sanırım. Şu an onu kullaniyoruz. 1500 TL civarında aldığımız Q30 da var. 800'e alınır bir ürün. Hayırlı olsun alanlara.
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Q10'da ANC yok hocam. Muhtemelen Q20'nin revize versiyonu olan Q20i'nin tekrar revize edilmiş versiyonu Q21i.

800TL'ye alma şansım olaydı kaçırmazdım ama evren hala mesaj vermeye devam ediyor bana demek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 1 Kasım 2024; 0:3:27 >
  • Bende q10 da var, q21i de satın aldım. Sanki q10 un sesi daha iyi gibi geliyor bana.
  • HB'den 1000 TL'ye aldım oldukça memnunum. Bu fiyata en iyi alınabilecek F/P kulaklık gerçekten.

• massacrer kullanıcısına yanıt

Q21İ NC = 1399.00 TL

Life Q20İ NC = 2449.00 TL

Sizce hangisi

• nodar kullanıcısına yanıt

Hocam yamulmuyorsam Q21i denen kulaklık birebir Q20i olmalı. Anker sayfasında daha önce baktığımda hiçbir fark görememiştim ben hatırladığım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.