Fiyatı ciddi düşmüş durumda. Daha düşük modelleri bile çok kaliteli ses veriyor. Diğer sitelerde 2000 TL'den başlıyor. Kulaklık arayanlar için muazzam bir fırsat. Ürün alırken satıcıları da çok dikkat ederim. Bu ürünün satıcısı da Hepsiburada, ara satıcılar değil. https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-q21i-nc-bluetooth-kablosuz-kulaklik-aktif-gurultu-onleyici-anc-40-saate-varan-sarj-suresi-siyah-a3004-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00006NHP8D |
Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1211 TL
-
-
Çok güzel kulaklık, çok güzel fiyat. Daha 3 gün önce bunun bir iki üst modeli olan Space One aldım indirimle 2700TL'ye. Bu kulaklıktan tek farkı LDAC desteği ve bunun sayesinde kablosuzda Hi-Res Audio desteği sunması. Soundcore'un kendi sitesindeki resmi satış fiyatı 70$ (2400TL civarı), bu indirimle fiyat yarıya düşmüş oluyor. NC'li BT kulaklık arayanlar kaçırmasınlar derim.
Ses kalitesi olarak biraz bas ağırlıklı ama telefon uygulaması ile kulaklığa EQ ayarlanabiliyor. Hi-Res sertifikası sadece kablolu iken geçerli. Yine de keyfinize göre bir EQ ayarıyla oldukça iyi bir ses alabilirsiniz.
-
-
Bu fiyata nasıl aldınız?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Çok ucuza gelmiş. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
-
Genelde e-ticaret kampanyaları var kartların. Ben de Cepteteb ile aldım, 100 lira bonus verdi.
-
Bende axxes le aldım 100 tl puan var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anker q10 var, almayacaktım. Fiyatı görünce dayanamadım
Bende de Mastercard logolu bonus kartı olduğundan yararlanamadım :(
-
Bu indirim nasıl düşüyor bende bir türlü düşmedi?
Bitmiştir belki. Katılım sınırı vardı
Garanti visa gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garanti mastercard bizdeki
bizim kartlarda master/amex, sanal kartı da aynı oluşturuyor. visa alma yolu yok mu
-
Ben de aynı kapatmak için mhz ile görüştüm ve sordum bir yöntemi yok belki yeni kart dedi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sesi q10 la aynı
fark göremedim
indirimde diye almış olduk.
q10 kulaklığı olan birinin almasını tavsiye etmem
Neden q30 değil bu
Garanti visa ile olmuyor işte işin garip tarafı o
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben dün aldım bugün geldi sporda kullanmalık ucuz kulaklık arıyordum öncelikle fiyatına göre güzel ihtiyacınız varsa alabilirsiniz malzeme kalitesi fena değil mikrofonla görüşme de yeterli netlikte ses kalitesi orta seviye. Ama şu anki 1200 tl karşılığı bir kulaklık 2000 tl bu kulaklığa fazla zaten indirim var diye almayın
|
Çok enteresan ya. Baya Visa Bonus kartı kaydettim ama ödeme ekranında hala 1211TL diyor. Bir şeyi mi yanlış yapıyorum diyeceğim ama süper basit bir olay ya. Ya neyse zaten Q10 var ve evde kullanıyorum. Muhtemelen sadece ucuz diye atlayacaktım ve hayatımda bir şey değiştirmeyecekti. İyi oldu böyle almayayım diye evren sinyal veriyor demek :P |
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox güvenilir mi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X