|
Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1211 TL (2. sayfa)
-
-
Bende de garanti visa var düşmedi -
Sorun değil kardeşimin kartı zaten.
İlginç olmuş hakikaten -
Ben dün aldım bugün geldi sporda kullanmalık ucuz kulaklık arıyordum öncelikle fiyatına göre güzel ihtiyacınız varsa alabilirsiniz malzeme kalitesi fena değil mikrofonla görüşme de yeterli netlikte ses kalitesi orta seviye. Ama şu anki 1200 tl karşılığı bir kulaklık 2000 tl bu kulaklığa fazla zaten indirim var diye almayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 26 Ekim 2024; 1:27:8 > -
kredi kartı olması lazım, banka kartıyla deniyorsan düşmez
-
Bende 1071 liraya aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. -
Sorun değilse cvv ve son kullanma tarihi de paylaşabilir misiniz hocam
-
Tabii ki. 12/24 124 -
Kişisel bilgi paylaşımı ne zamandan beri serbest? -
3d secure için bir kod gelmiş olması lazım hocam mahsuru yoksa onu da alabilir miyim
-
Onu veremem çünkü kart benim değil maalesef. -
Yavuz abi sevindir şu garibi, duacın olur bak. -
Ben de şu an bir arkadaşımın Visa logolu Garanti BBVA kartını ilk defa ekleyip kaydettim fakat indirim vermedi. Kullanıcı sınırı mı doldu acaba.
-
Garip mi? Ben horoz bile kesmiyorum adam deve kesiyor. -
Biraz önce aldım oldu hocam -
Çok enteresan ya. Baya Visa Bonus kartı kaydettim ama ödeme ekranında hala 1211TL diyor. Bir şeyi mi yanlış yapıyorum diyeceğim ama süper basit bir olay ya.
Ya neyse zaten Q10 var ve evde kullanıyorum. Muhtemelen sadece ucuz diye atlayacaktım ve hayatımda bir şey değiştirmeyecekti. İyi oldu böyle almayayım diye evren sinyal veriyor demek :P
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 26 Ekim 2024; 15:4:48 > -
Dün geldi ürün. Gayet iyi fiyatina göre. -
Hocam bu kulaklık Q20i ile birebir aynı gibi sanki. Bu konuda bilginiz var mı
-
Normalde bunun gibi bir kulaklık almak istiyordum genel kullanım için, bütçem bu civarlarda:
www.hepsiburada.comAnker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık Siyah - Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-r50i-tws-bluetooth-kablosuz-kulaklik-siyah-ios-ve-android-uyumlu-a3949-anker-turkiye-garantili-p-HBCV000049D0S5İndirimi görünce hoşuma gitti 4.7 almış, bu q21c dışarıda kullanılabilir mi çok sırıtır mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X