Şimdi Ara

Anker kullanıcılarına şok uyarı: Powerbank’lerde yangın riski var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anker powerbank geri toplama yangın tehlikesi
    Anker, web sitesi üzerinden Anker 334 MagGo Battery (PowerCore 10K), Anker Power Bank ve Anker MagGo Power Bank ürünlerinin geri toplatıldığını duyurdu.

Anker, powerbanklerde kullanılan lityum iyon pillerin bir kısmının "üretim hatası" nedeniyle yangın riski oluşturabileceğini keşfettiklerini söyledi. Şirket, etkilenen powerbank modellerinin aşırı ısınmaya, bunun sonucunda da eriyen bileşenlere, dumana ve hatta yangına yol açabileceğini belirtti.

Hangi Anker powerbankler toplatılıyor?

Anker, sorunun 3 Ocak 2024 - 17 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında üretilen powerbanklerde kullanılan az sayıda pilde görüldüğünü söylüyor. Risk ve tedbir nedeniyle Anker, etkilenen ürünler için geri toplama programı başlatıldığını da söyledi. Duyuruya göre, etkilenen model numaraları A1642, A1647 ve A1652. Bu powerbankleri kullananların geri toplama sayfasına gidip seri numarasını kontrol ederek, sorunlu partiden olup olmadığını kontrol etmesi öneriliyor.

Seri numarası eşleşirse, kullanıcılardan powerbanki kullanmayı derhal bırakmaları ve değiştirme için ürün geri çağırma formunu doldurmaları isteniyor.

Kaynak:https://appleinsider.com/articles/24/09/20/anker-recalls-two-popular-magsafe-clone-power-banks-over-fire-risk
    Kaynak:https://www.anker.com/a1642-a1647-a1652-recall

• Daha bugün Anker şarj aleti aldım, çıkan habere bak :))
  • Bir markanın daha üzerini çizdik.
  • Ne güzel ürünlerinin arkasında olan firma. Bu firmanın ürünleri hiç üzmedi beni.
  • 2021 almiştim halen kullaniyorum da pil sonuc da dikkatli olmak gerekir.Acaba şu patlama olayi vs yaşandi onlardan kaynakli olmasin mi:))
  • Bi kaç gün önce Lübnan'da patlama oldu. Tamamen farklı, bağımsız da olsa insanların zihninde yoğun bi şekilde yer edindi bataryaların patlaması. Böyle bir atmosferde iyi cesaret ürün geri çağırmak.
  • ürünün arkasında durup tüketiciyi bilinçlendirmeelri güzel.bravo ankere.

• Türk firma olsa kullanıcı hatası der kitlerdi bize galiba

Hmm.Şık hareket.

Ama yinede hata yapılmaması gerek bu tür ürünlerde.Ucunda ölüm bile olabilir.

• Peki bundan haberi olmayan kullanıcılar ne olacak? Hangi firma, satıcı, kime sattıysa mail, mesaj üzerinden kullanıcıları bilgilendirmesi gerekir.

• Listemde a1334 var, şimdi nasıl cesaret edeyim almaya. Sanırım farklı modellere bakacağım artık.

• Anker powerbankler cok cabuk bozuluyor
  • Anker bütün ürünleri kullandım hepsi kaliteli hatasını kabul etmeside iyi bir durum
  • İyi marka. Geri çağırması, hatayı kabullenmek güzel olmuş. Genelde bu tür ürün kullanmıyorum.
  • Her aldığım ürünün düzenli olarak web sitesini takip edeceksem ben yanmışım.
  • 45 watt diye anker şarj cihazı aldım hiç 45 vermedi, anker o kadar da iyi bir firma değil, aşırı rekabetin sonucu bu zamanda dürüst firma bulmak çok zor.
  • Anker fazla abartılan bi marka haline geldi aslında kullanıcısı olan biri anlar çok kaliteli olmadığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3R

Anker fazla abartılan bi marka haline geldi aslında kullanıcısı olan biri anlar çok kaliteli olmadığını.
    3 powerbank, hizli sarj aleti, sarj kablolari, arac fm transmitter, kulak üstü kulaklik, kulak ici kulaklik, bt hoparlör, telefon gorusmesi kulakligi deneyimledim. Kullanmaya devam ediyorum. Gayet kalitedir kendi fiyat segmentinde. Powerbank gibi kategorilerde ise ayni fiyatta baska rakibi yok gibi bir sey. Besaus belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omanner

45 watt diye anker şarj cihazı aldım hiç 45 vermedi, anker o kadar da iyi bir firma değil, aşırı rekabetin sonucu bu zamanda dürüst firma bulmak çok zor.
    Kablonuz ya da cihaziniz o wattlari desteklemiyordur muhtemelen. Bir de cihazınız 50 watt hizli sarji varsa 45watt cihaz kullanmaniz durumunda telefonunuz 45watt cekmeyebilir. Daha dusuk hizlardan cekebilir.

Asiri rekabet kaliteyi getirir bu arada.
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Rakibi yok mu  güle güle kullanın hocam ama abarttığınız kadar kaliteli malları yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3R

Rakibi yok mu  güle güle kullanın hocam ama abarttığınız kadar kaliteli malları yok.

Hocam o fiyatlarda iyi bir sey varsa onerilerine acigim. Cok da iyi olur valla. Daha bu yaz baktim. Bircok markada enerji kaybi cok fazla. 20 bin mAh diye satilan cogu powerbankta rezalet ötesi kayiplar yasaniyor. Ankerlerde bu kayip diğerlerine kiyasla gayet az. Suan baseus kullanıyorum. Watt ve mAh dengesini ihtiyacima gore karsilayan model baseus'tu. Baseus aldim. Ankerin ilk powerbankini 2018 eylul ayinda almisim. (10 bin mAh) Her gun yoğun bir sekilde kullandım, kac kere düşürdüm, takla attirdim vs. en sonunda guncel telefonlara watt degeri yetmedigi icin babama vermiştim. Suan babam kullaniyor, onun telefona yetiyor watti. Hala net mAh degeri yasina gore gayet iyi durumda. Tahminimce 5000-5300mAh verebiliyor hala. Diger 2 anker powerbanki ise birini anneme, birini kardesime verdim. Sıkıntısiz kullaniyorlar. Vaat ettigi wattlari da karsilayan bir marka. Bir powerbank icin baska nasil bir kalite kistasi arayabiliriz ki? Yumusak plastik falan mi olsun hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.