Şimdi Ara

*ANKET*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BLADE FİREMİ OLMALI COLDMU HERKEZ 1 OY GONDERSİN KİRLİLİK YAPMAYIN GEREKSİZ KONU FALAN YANLIZCA FİRE YADA COLD YAZSIN
    DUSUNCELERİNİZİ YAZMAYIN FİRE YADA COLD YAZIN HERKEZ Bİ DEFA YAZSIN

• arkadaşım bu konu 2 topicde birden konuşuluyor, bir topice daha gerek yok
  • fire tabiki
  • arkadaşım bu konu 2 topicde birden konuşuluyor, bir topice daha gerek yo

kirililk yapma ben de senin sayende yapıyom yanlızca fire ve cold yazın bu konu toparlayıcı burda tartısma olmasın fire yada cold yazık okkadar
  • bak imzanda insanca konuşmadan anlarım yazmışsın, bunu da anla lütfen... bu topic gereksiz, dediğim gibi daha önce 2 tane topic açılmış blade hakkında ve orada konuşuluyor. onun için bu topice gerek yok, umarım anlamışsındır... eğer devam ederse milletin post kasma mekanına dönücek burası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phyrex -- 5 Eylül 2006; 3:20:38 >
  • pyrex relax pls karısma bişi merak ettim ne dusunuyosan yaz lutfen konuyu kirletme rutpe kasma alanına doncek derken

ben burda kimsenin rutpeye taktıfgını dusunmuyom bende takmıyom aklıma geleni yazıyom isteyen istedigini yapsın konuyu lutfen dagıtma!

konumuz tartısılıcak yer diil dir cunku ankettir anket adabına uy fire yada cold yaz yada hiç bişi yazma
  • quote:

Orjinalden alıntı: )Dragon_Burn(

pyrex relax pls karısma bişi merak ettim ne dusunuyosan yaz lutfen konuyu kirletme rutpe kasma alanına doncek derken

ben burda kimsenin rutpeye taktıfgını dusunmuyom bende takmıyom aklıma geleni yazıyom isteyen istedigini yapsın konuyu lutfen dagıtma!

konumuz tartısılıcak yer diil dir cunku ankettir anket adabına uy fire yada cold yaz yada hiç bişi yazma

sen de biraz fazla kuralci olmuomusun pardon?

quote:

fire tabiki

kisie bagli bisey pvp de cold dahe ii ama kasmak icin diosan fire cunku colun dondurmasi hersei deistirebilir ama fire olursa cok guzzel damageler cikartik

quote:

arkadaşım bu konu 2 topicde birden konuşuluyor, bir topice daha gerek yok

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsrail anket
    4 ay önce açıldı
    Anket açamıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ONCELİKLİ BENSTR COLDU SAWUNAN Bİ ADAM OLARAK İNSANLARIN DUSUNCELERİNİ MERAK ETTİM AMA SAAT COK GEÇ BIRAKINDA Bİ ANKET CEVABI ALAYIM BU KONU DAHA FAZLA DAHILMASIN HER YERDE YAZIM WAR OKUYUN
  • Cold : Tam bir tank olursun ölümsüz gibi bişey olursun yani çok zor ölürsün ama adamda öldüremezsin malesef
    Fire : Combolar için idealdir çok ii vurur ama cold rakibi yawaşlatma özelliği yok

Bence ::: Fire4eva
  • FİRE

( ANKETE BAK CEWAP YOK DAHA HERKES COŞMUŞ PARDON NE HADDİME AMA Dİ Mİ?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: )Dragon_Burn(

pyrex relax pls karısma bişi merak ettim ne dusunuyosan yaz lutfen konuyu kirletme rutpe kasma alanına doncek derken

bence post kasan sensinn.. ayrıcaa dikkat ettiysen onun rütbesii seninkinden daha yüksekk bu yüzdenn onu post kasmakla suçlayamassınn..bu arada gereksizz bi topicc.. hereticten rica ediorumm bu konuu silinsinn.. resmen post kasıyonuzz be kardeşimm doğruu söyleyenleride topicten kovuyosun.. ssenn kimsin bee... sen ne haklaa bize phyrex e ve onun gibi düşünenleree bu konuyaa girmeyinn o zaman diyerek emirr verirsinn.. bu forumm senin keyfinee göre harekett edemezz..

• blade cold olmalı işte bu kadar
  • Konuyu açan arkadaşım yanlışsın hiç araştırma yapmamışsın bu forumunda knight online forumuna dönmesini istemiosanız açmayın gereksiz topic
  • ikisini de kas lvl kasarken fire kendinden yüksek yaratık keserken cold pvpde önce cold sonra fire böle sırayla kullanırsın cold çok az vuruor ama
  • Blade + Fire gerisine hayır diycem ama iirenç olacak :P haha
  • fire/cold/lightning
  • ICE AS ALWAYS AS DESEM İNANMA FİRE AMA ICE SIM NE YAMAN CELİŞKİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.