|
Dizel - ANKET
Dizel - ANKET
(En Son Oy Tarihi: 10.1.2025)
-
-
Adblue'suz HDi>TDi>Multijet>DCi>CRDi>CDTi
-
Hiçbiri
Öyle bir seçenek yok ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 9 Ocak 2025; 10:7:46 > -
Bu HDI motorlarda enjektör revizyonu tutmuyor diyorlar aslı astarı var mı acaba?
TDI iyi hoş güzel ama model yılı yeni olmasına rağmen sorun yaşayan araçlar gördüm. Sebebi nedir bilmiyorum. DCI en masrafsızı gördüğüm kadarıyla. 1.6CDTI belirli bir kmden sonra zincir sesiyle yaşamaya başlıyorsun. Zincir değişse bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 9 Ocak 2025; 10:23:35 > -
2024 Yılında satılan 0 Km araçların %60 Benzinli, %10.1 Elektrikli, Dizel araçların payı ise sadece %9,8. Bu size bir şey ifade etmiyor mu?
-
Merhaba,
Motor ile ilgisi yok, enjektörün değişmesi gereken durumlarda hiçbir revizyon kurtarmaz ya da enjektör kurtarılıcak durumda olsa bile ustanın beceriksizliği olabilir.
-
yıl 2025..
hala mı dizel?
-
1.6 cdti ile 1.6 mjet ufak tefek değişiklikler haricinde aynı motorlar değil mi?
-
1.6 CRDI motor ölmez, arıza yapmaz, Performans konusundada rakibi yok Astra J kasalar hariç.
-
-
1.6 Multijet kayışlı 1.6 CDTI zincirli.
-
Piyasada satılan dizel yok ki.
Avrupada hala satılıyor bizde motor hacminden dolayı gelmiyor.
1.6 tdi vw , 1.5 dci reno gelse o oran %8 de mi kalır süper zeki arkadaşlar. Veya ülkede silindir hacmine göre vergi alınmasa 2.0 dizel ünite gelse %8 de mi kalır? -
Aynen öyle… arz yok ki satış olsun -
Eskiler KREDİ motor der
-
Ben hala 1,9 TDi (20 yaşında 350 bin km'de) kullanıyorum!
-
Lütfen dizel motorları geri getirin.Dizel aractaki keyif hicbir motor seceneginde yok -
250 bin km de bırakmıştım 1.9 TDI Altea , 2015 di
ilanlarda görsek muhtemelen 295 bin km falan yazılmış olur
-
Yolda görünce hayranlıkla baktığın G serisi, S serisi hala en çok dizel olarak satılıyor.
-
302000 km de 1.4 TDI Seat Cordobam var. 2. Sahibiyim. 5 senedir sorunsuz kullanıyorum. Yüzde 90 şehir içi. Yazın şehir içi 5.5 litre. Kışın 6.5 litre yakıyor. Şehirdisi 4.5 litre. Uzun yolda yokuşları keçi gibi tırmanıyor. Performansından çok memnunum. Bir de yazılım attırdım. Muhtemelen bu sene otomatiğe geçeceğim. Tercihim cross 1.6 Multijet olacak gibi. Dizelin tadı başka. Gecenlerde Corolla 1.5 i bayide test ettim. Gaza bastıkça motor bağırıyor. Çekişi de çok zayıf geldi. Araç çok zevksizdi. 2007 model arabama binince arabamın değerini tekrar anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblimelih -- 9 Ocak 2025; 21:31:40 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- ford alman mı
- 1.5 ecoboost motor
- en iyi fren disk markaları
- vergi barışı nedir
- çelik yama
- toyota hilux 2025
- 2024 passat sedan
- yeni c3
- renault logan
- togg şarj süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X