Şimdi Ara

Dizel - ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ersabr , masterap , masterap Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dizel - ANKET

(En Son Oy Tarihi: 10.1.2025)
Giriş

• Bu dizel millete ne etti anlamak zor. Atmosferik benzinliler bile halen satılıyor. Sene 2025 olmuşsa ne olmuş? Bir önceki şirket aracım dizel megane ‘dı 6 litre üstüne çıkmazdı, şimdi benzinli megane var 8’in altına inmiyor.

Peugeot 3008 2020 için teknik veriler CO2 salınımına dikkatinizi çekerim

Dizel - ANKET
    Dizel - ANKET
  • Adblue'suz HDi>TDi>Multijet>DCi>CRDi>CDTi

• Hiçbiri
    Öyle bir seçenek yok ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 9 Ocak 2025; 10:7:46 >
  • Bu HDI motorlarda enjektör revizyonu tutmuyor diyorlar aslı astarı var mı acaba?
    TDI iyi hoş güzel ama model yılı yeni olmasına rağmen sorun yaşayan araçlar gördüm. Sebebi nedir bilmiyorum. DCI en masrafsızı gördüğüm kadarıyla. 1.6CDTI belirli bir kmden sonra zincir sesiyle yaşamaya başlıyorsun. Zincir değişse bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 9 Ocak 2025; 10:23:35 >
  • 2024 Yılında satılan 0 Km araçların %60 Benzinli, %10.1 Elektrikli, Dizel araçların payı ise sadece %9,8. Bu size bir şey ifade etmiyor mu?

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Motor ile ilgisi yok, enjektörün değişmesi gereken durumlarda hiçbir revizyon kurtarmaz ya da enjektör kurtarılıcak durumda olsa bile ustanın beceriksizliği olabilir.

• yıl 2025..

hala mı dizel?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 cdti ile 1.6 mjet ufak tefek değişiklikler haricinde aynı motorlar değil mi?

• 1.6 CRDI motor ölmez, arıza yapmaz, Performans konusundada rakibi yok Astra J kasalar hariç.

• Bu dizel millete ne etti anlamak zor. Atmosferik benzinliler bile halen satılıyor. Sene 2025 olmuşsa ne olmuş? Bir önceki şirket aracım dizel megane ‘dı 6 litre üstüne çıkmazdı, şimdi benzinli megane var 8’in altına inmiyor.

Peugeot 3008 2020 için teknik veriler CO2 salınımına dikkatinizi çekerim

Dizel - ANKET
    Dizel - ANKET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 9 Ocak 2025; 12:6:23 >

• Savunmadım Çıkar Göster kullanıcısına yanıt

1.6 Multijet kayışlı 1.6 CDTI zincirli.

• Arif kullanıcısına yanıt
    Piyasada satılan dizel yok ki.
    Avrupada hala satılıyor bizde motor hacminden dolayı gelmiyor.
    1.6 tdi vw , 1.5 dci reno gelse o oran %8 de mi kalır süper zeki arkadaşlar. Veya ülkede silindir hacmine göre vergi alınmasa 2.0 dizel ünite gelse %8 de mi kalır?
  • unknownartist kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle… arz yok ki satış olsun
  • Eskiler KREDİ motor der Dizel - ANKET 

• Ben hala 1,9 TDi (20 yaşında 350 bin km'de) kullanıyorum!

• Lütfen dizel motorları geri getirin.Dizel aractaki keyif hicbir motor seceneginde yok
  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt

250 bin km de bırakmıştım 1.9 TDI Altea , 2015 di

ilanlarda görsek muhtemelen 295 bin km falan yazılmış olur

• Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt

Yolda görünce hayranlıkla baktığın G serisi, S serisi hala en çok dizel olarak satılıyor.

• 302000 km de 1.4 TDI Seat Cordobam var. 2. Sahibiyim. 5 senedir sorunsuz kullanıyorum. Yüzde 90 şehir içi. Yazın şehir içi 5.5 litre. Kışın 6.5 litre yakıyor. Şehirdisi 4.5 litre. Uzun yolda yokuşları keçi gibi tırmanıyor. Performansından çok memnunum. Bir de yazılım attırdım. Muhtemelen bu sene otomatiğe geçeceğim. Tercihim cross 1.6 Multijet olacak gibi. Dizelin tadı başka. Gecenlerde Corolla 1.5 i bayide test ettim. Gaza bastıkça motor bağırıyor. Çekişi de çok zayıf geldi. Araç çok zevksizdi. 2007 model arabama binince arabamın değerini tekrar anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblimelih -- 9 Ocak 2025; 21:31:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.