Şimdi Ara

Anket: 2017 yılının en iyi mobil uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 yılında heyecan verici bir çok mobil oyun ve uygulama mobil içerik mağazalarına adım attı. Uygulama haber sayfalarında tüm detaylarını sizlere aktardığımız yeni uygulamalardan en iyilerini DonanımHaber editörleri olarak seçmeye çalıştık. Not: Listemizi hazırlarken uygulamaların özellikle bu yıl içerisinde çıkış yapmış olmasını ve popülerliğini baz aldığımızı hatırlatmak isteriz.

Yazımızın devamında yer alan ankette oy kullanarak sizin için en iyisi olduğunu düşündüğünüz mobil uygulamaya karar verebilirsiniz. Sizin seçiminiz olan uygulama listede yoksa yorumlarınızda belirterek listeye girmesini sağlamanız mümkün. Şimdi gelin oylarınızla yılın en iyi uygulamasına siz karar verin. 

Sarahah

Anonim mesaj gönderip almanıza olanak sağlayan bir sosyal ağ uygulaması olan Sarahah, çıktığı günden bu yana birçok ülkede mobil içerik mağazaları içerisinde ismini zirveye yazdırmayı başardı. Sosyal medya uygulaması olan Sarahah'ı diler web üzerinden dilerseniz de uygulamayı cihazınıza indirerek kullanabilirsiniz.

Direct from Instagram 

Instagram'ın çiçeği burnunda bağımsız mesajlaşma uygulaması Direct from Instagram ile arkadaşlarınıza özel yüz filtreleri ve videolar gönderebilirsiniz. Instagram'daki tüm arkadaşlarınız uygulamaya anında eklenirken onlarla birlikte keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Human Anatomy Atlas 2018

Artırılmış gerçeklik (AR) uygulaması Human Anatomy Atlas 2018 ( İnsan Anatomisi Atlası) uygulamasıyla insan vücudunu genişletilmiş bir gerçeklik içinde keşfedebilir, organların detaylarını inceleme fırsatı bulabilir ve anatomiyi çok kolay ve görsel bir şekilde kavrayabilirsiniz.

CamScanner

Bir nevi mobil tarayıcı olarak nitelendirebileceğimiz CamScanner uygulamasıyla dokümanlarınızı cihazınızın kamerası aracılığıyla taratarak PDF formatına dönüştürüp paylaşımda bulunabilirsiniz.

• hepsi çöp+leş

• Cam Scanner tabiki. Çöp diyen arkadaş herhalde henüz iş hayatına atılmış durumda değil. Birkaç senedir kullanıyoruz ve her kime gösterdiysem çok dua etti. Harika bir uygulama.

• En iyileri buysa en kotulerini dusunemiyorum.

• Çöp Çöp Çöp

(sadece şaka)

• CamScanner çok kullanışlı. Fotokopiye gerek duymadan kopyalarını alabiliyorum belgelerin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cam scannner yamuk çekilen belgeyi sağdan soldan çekiştirerek düzeltmesini izlemek bile zevkli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CamScanner çok yerde iyi iş görür.

• Microsoft Edge
  • Kesinlikle CamScanner. Printer, scanner gibi cihazlarla uğraşmadan tek uygulamayla temize çekiyorsun belgeleri, notları aslında kağıt üzerindeki her şeyi.
  • CamScanner yaptığı işi ilk yapanlardan, adını duyuranlardan ancak şu anda bu işi en iyi yapan Microsoft Lens. Benim gibi microsoft ürünü kullanıyorsanız -ki ofis işi yapanların hemen hepsi kullanıyor- çok faydasını görürsünüz. Lens, onenote, word kombinasyonunun yerini hiçbir şey tutamaz.
  • CamScanner türünün tek örneği değil sanırım bundan dolayı "Human Anatomy Atlas" uygulamasını seçiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.