Aman arkadaşlar konu amacından sapmasın bu konuda kitlenmesin sonra , gerçekten bu anketten çıkacak sonuç çok önemli
quote:
Orjinalden alıntı: fushepass
quote:
Orjinalden alıntı: ridvan2004
. bana hala tarih dersi vermeye calisiyorsun yok araplarin hepsini toplamis osmanlida bilmem ne . ARAPLAR GELDILER OSMANLYA VERDILER TOPRAKLARINI SEVE SEVE
Evet dostum öyle sen beni anlamamaya olayları çarpıtmaya devam et.Osmanlıya havadan toprak vermediler herhalde.Gördüler osmanlı büyüyor,ve çok barışçıl bir devlet topraklarını onlara verdiler,ve huzur içerisinde yaşadılar.Ama bu gün vermiyorlar.Neden çünki türkiye aynı şartları sağlayamıyor.Emin ol türkiye sınırlarını genişletmeye çalışsa ve cihan imparatorluğunun,türk birliğinin sinyalleri verilse petrolden bile vazgeçip gelirler.Çünki petrol 100 sene sonra tükendiğinde açıkta kalacaklar,gene çadırlara mahkum olacaklar.Cihan devleti osmanlıda petrolden fazlası vardı...
vaybe bi yasima daha girdim , Osmanli savasmadan toprak almismiydi yaw
quote:
quote:
quote:
. bana hala tarih dersi vermeye calisiyorsun yok araplarin hepsini toplamis osmanlida bilmem ne . ARAPLAR GELDILER OSMANLYA VERDILER TOPRAKLARINI SEVE SEVE
Evet dostum öyle sen beni anlamamaya olayları çarpıtmaya devam et.Osmanlıya havadan toprak vermediler herhalde.Gördüler osmanlı büyüyor,ve çok barışçıl bir devlet topraklarını onlara verdiler,ve huzur içerisinde yaşadılar.Ama bu gün vermiyorlar.Neden çünki türkiye aynı şartları sağlayamıyor.Emin ol türkiye sınırlarını genişletmeye çalışsa ve cihan imparatorluğunun,türk birliğinin sinyalleri verilse petrolden bile vazgeçip gelirler.Çünki petrol 100 sene sonra tükendiğinde açıkta kalacaklar,gene çadırlara mahkum olacaklar.Cihan devleti osmanlıda petrolden fazlası vardı...
vaybe bi yasima daha girdim , Osmanli savasmadan toprak almismiydi yaw
Sen bi tarih hojasına git
kizmiycan ,tarihi degistiremeyizs , ama merak etme devletimiz bi guclesnsin ilk dalacagimiz yer avrupa olucaktir !!
quote:
Orjinalden alıntı: crower35
quote:
Orjinalden alıntı: grandturk85
HEDEF TÜRK BİRLİĞİ! TURAN!
katılıyorum
/>
Tüm Türkler birleşse mükemmel olur
Bir düşünsenize abooo
bu avrupaya dalma fikri bana hiçde fena gelmedi walla
hristiyan birliğine hayır
nasılsa birgün 3.dünya savaşı çıkacak elbet
quote:
Orjinalden alıntı: horikos
BİZ BAŞLATALIM ANASINI SATİİM..
Atatürkçü Türkiye'ye EVET
Uygar(!),Çifte Standartçı AB'ye HAYIR
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: horikos
BİZ BAŞLATALIM ANASINI SATİİM..
zuhahahahahhahahha sırplardan bize fırsat kalmazki
quote:
quote:
quote:
quote:
Ve allahtan dileğim inşallah bir gün osmanlıyı geri kurabilirizde bunların canını bir güzel okuyabiliriz.Keşke elime böyle bir fırsat geçse.1Saniye düşünmem.
demek sen Ataturkden daha iyi dusunebiliyorsun . Okadar insan oldu bu vatan Turkiye icin sen hala Osmanli kurulsa diyorsun . Ben sana baska birlaf demiyorum . Sen simdi hilafetide istersin .
Osmanlı ne kadar iyi bir devletti haberin yok galiba.Dünyanın en güçlü devletiydi gelmiş geçmiş.Osmanlının tek sorunu teknolojiye önem verememesiydi.Yada sana şöyle söyliyim,türklerin gene cihan devleti kurması lazım dünya ile baş edebilmesi için.Bu türkiye ile mümkün değildir.Dünya üzerinde ki 300 milyon türk asyanın çeşitli yerlerine dağılmıştır.Bunların hepsini gene tek bayrak altında toplayıp,orta doğu da barışı sağlayıp tüm müslümanları barış içerisinde kalkındırmalıyız.Osmanlı bunu başarmıştır.Atatürk buna karşı çıkmamıştır.Atatürk sadece osmnalının son asırda yaptığı hatalara ve geri kalmasına karşı çıkmıştır.Lütfen saçmalamayalım.Ayrıca osmanlıyı başka biriymiş gibi görmeyelim.Senin dedenin dedesi osmanlıdır.Biz osmanlının torunlarıyız.Atatürkde osmanlıda doğmuştur,osmanlı askeridir.Bizim kökümüz osmanlıdan gelmektedir.Türkiye cumhuriyetinin soyu avrupadan gelmiş gibi konuşmakda son derece yanlıştır
senin ozun Osmanlidan gelmis olabilir , dedeminkide . Ama demin dedesini desdesini desdesini.......dede+n-15 dedem selcukludan , onun dedesinin dedeleri buyuk selcukludan, kokumuz Ural Altaydan gelme . Sen birazs ogren tarihi. Ben Osmanliyi kotulemedim . Kotuleyememde 1299-1923 e kadar hukum surmus 3 kitaya sahip olmus bir devlet. ama sen bana diyemessin osmanli butun turkleri topladi . ulan bana ovdugunuz Timur degilmiydi Osmanliya saldiran (iranin imparatoru). bana hala tarih dersi vermeye calisiyorsun yok araplarin hepsini toplamis osmanlida bilmem ne . ARAPLAR GELDILER OSMANLYA VERDILER TOPRAKLARINI SEVE SEVE
Hocam walla önce sen git biraz Tarih öğren Timur AltınOrda devletinin Hanıydı.Türktü ve müslümandı. ve AltınOrda devletide İranın orda değil Şimdiki Gürcistanın olduğu bölgede kurulmuştur.
Ne kadar Yazık
okumuyoruz araştırmıyoruz e tabii bunun en doğal sonucuda öğrenemyip yalan yanlış
yorum yapıyoruz....
BEN AVRUPALIYIM
Aman bunu t
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
BEN AVRUPALIYIM
Bunu türklerin içinde söyle özellikle bayanların,bak seni 2 dakikada ilah yapmıyorlarmı.Seni insan üstü yaratık ilan ederler.
Hangi biriniz orta asya ya gittide oralardaki türki cumhuriyetleri gezdi..Onlar bizi çok mu seviyor sanıyorsunuz?Hepsi Rusya nın etkisi altında..bizden nefret ediyorlar...Toplu hristiyanlaşmalar var....Yani bir şeyi söylerken önce bir düşünün...öğrenin...kulaktan dolma olmuyor....
Zamanında Ecevit e gel dediler sizi ortak pazara alalım...O zamanlar sanırım 7-8 ülke vardı...ne yunan ne rum ne bilmem ne kimse yoktu birlikte...Şart mart ta yoktu...AMa geleceği göremeyen basiretsiz yöneticiler tarafından yönetildiğimiz için sürekli, "avrupa ortak biz pazar olmayız " dendi....o zamanlar girsek şimdi onların yaptıklarını biz onlara yapardık....ne kıbrıs sorunu ne adalar ne sözde ermeni meselesi hiçbiri karşımıza çıkmayacaktı...
quote:
Orjinalden alıntı: ATB2006
quote:
quote:
avrupaya hayır
ben orta doğu birliğinden yanayım...
Orta doğu koalisyonu diye bir şey var, hatta ismi "MİDDLE EAST COALİTON" ona girmemiz lazım.Bizim ana vatanımız oralar.Avrupa birliği saçma.Hala bazı kişiler duygularımızı bırakıp girmemiz lazım diyorDuygular asla bırakılmaz canım benim.O kadar büyük tarihimiz var,ne hükümdarlar var,dev gibi osmanlı imparatorluğu var,atatürk var,milyonlarca savaşmış ve ölmüş askerler var.Bütün bunları bir avrupa birliği için kafamızdan silemeyiz.Hele hele basit bir duyguymuş gibi nitelendiremeyiz.Lütfen düşünün siz savaşlanların yerinde olsaydınız günün birinde böyle denmesini istermiydiniz?Türkün türkden başka dostu yoktur.Tarihte herkez bize saldırmıştır ve saldırmaya devam edecektir.Kıçı kırık avrupa birliği için bu kadar fedakarlık yeter.Avupra birliği bize göre değil.Bakıyorumda çevredeki kadınlar,zayıflamalıyız ab ye giriyoruz diyorlar,yahu bu kadar saçma bir şey olabilirmi?Avrupa birliği herkezi yozlaştıracak,türk kültürünü ve türk ü yoketmek amacıyla bizi davet ediyorlar,ha birde doğudaki yerleri kürtlere bırakıp oradaki türkleri&türkmenleri bastıracaklar.Bazı kaynaklarıda sömürecekler.Zaten avrupa özentiliği var git gide artacak.Yabancıların gelmesiyle iyice batacak bu ülke.Allah korusun bizi ab şerefsizlerinden.Adamlar peygamberimize küfür ediyor hala duyguları bırakmalıyız diyorsunuz yaPes yani oha yuh size
Walla Hocam resmen benim içimi dökmüşsün.
Ağzına Sağlık.
AB ye ve girmek isteyenlere
+1
quote:
quote:
quote:
avrupaya hayır
Orta doğu koalisyonu diye bir şey var, hatta ismi "MİDDLE EAST COALİTON" ona girmemiz lazım.Bizim ana vatanımız oralar.Avrupa birliği saçma.Hala bazı kişiler duygularımızı bırakıp girmemiz lazım diyorDuygular asla bırakılmaz canım benim.O kadar büyük tarihimiz var,ne hükümdarlar var,dev gibi osmanlı imparatorluğu var,atatürk var,milyonlarca savaşmış ve ölmüş askerler var.Bütün bunları bir avrupa birliği için kafamızdan silemeyiz.Hele hele basit bir duyguymuş gibi nitelendiremeyiz.Lütfen düşünün siz savaşlanların yerinde olsaydınız günün birinde böyle denmesini istermiydiniz?Türkün türkden başka dostu yoktur.Tarihte herkez bize saldırmıştır ve saldırmaya devam edecektir.Kıçı kırık avrupa birliği için bu kadar fedakarlık yeter.Avupra birliği bize göre değil.Bakıyorumda çevredeki kadınlar,zayıflamalıyız ab ye giriyoruz diyorlar,yahu bu kadar saçma bir şey olabilirmi?Avrupa birliği herkezi yozlaştıracak,türk kültürünü ve türk ü yoketmek amacıyla bizi davet ediyorlar,ha birde doğudaki yerleri kürtlere bırakıp oradaki türkleri&türkmenleri bastıracaklar.Bazı kaynaklarıda sömürecekler.Zaten avrupa özentiliği var git gide artacak.Yabancıların gelmesiyle iyice batacak bu ülke.Allah korusun bizi ab şerefsizlerinden.Adamlar peygamberimize küfür ediyor hala duyguları bırakmalıyız diyorsunuz yaPes yani oha yuh size
Walla Hocam resmen benim içimi dökmüşsün.
Ağzına Sağlık.
+1
quote:
quote:
quote:
avrupaya hayır