Şimdi Ara

ANKET FORUMA EKLENECEK BÖLÜM NEYİ İÇERMELİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ANKET FORUMA EKLENECEK BÖLÜM NEYİ İÇERMELİ ?

(En Son Oy Tarihi: 3.9.2004)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasparov -- 1 Eylül 2004, 20:17:11 >

• Bence siyasi ve dini konular artık serbest bırakılsın ve ilgili bölüm açılsın ayrıca arkadaşların bilgilenmesi açısından elektronik bölümüde açılırsa daha iyi olur.
  • Arkadaşlar admin arkadaşlarımızdan biri yeni bölüm açılacak, karar verin bize bildirin mi dedi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Arkadaşlar admin arkadaşlarımızdan biri yeni bölüm açılacak, karar verin bize bildirin mi dedi ?

Hayır kimse öyle bir şey demedi ama böyle birşey hakkında anket yapmamızın bir sakıncasını göremiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Arkadaşlar admin arkadaşlarımızdan biri yeni bölüm açılacak, karar verin bize bildirin mi dedi ?

Forumun yöneticisi Gün arkadaşımız bana mail atmıştı ve sitedeki size göre yanlışları ve sizin önerilerinizi dile getirin demişti ben kasparov arkadaşımıza katılıyorum.Bir anketin sakınca içereceğini düşünmüyorum.
  • Ben sakıncalı diye bir cümle kurmadım ki, yorumumu sakıncalı bu konu demişim gibi algılayan var mı ?
    Kurallar dahilinde herkes istediği konuyu açar, oylar, yorum yazar .. Kimse kurallar dahilinde ise karışamaz..
    Saygılar
  • evet oy kullanan yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VAR DÎNÎ
  • Var hocam, elektronik'e oy kullanmıştım ben de ,
    zaten elektronik bölümümüz de açıldı, hayırlısı olsun ..
  • siyasi konularda olmalı bence yeni çözüm önerileri falan neler yapılmaliki daha iyi bir yaşam sağlanmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.