Şimdi Ara

ANKETE İHTİYAÇ VAR YARDIMCIOLABİLECEK ARKADAŞLAR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ödevim var, hazır anket istiyolar bizden... Olan var mıdır acaba ya da bulabileceğim linkler mevcut mudur? Yardımcı olabilecekler varsa teşekkürler şimdiden. Araştırma sonuçları değil yalnız ihtiyacım olan, anket soruları belirteyim.....

• bi istatistik hocasıyla irtibata geç.... yarın ben hemen elde ederim de onu sana nası iletceem ki :(
  • Eğer pc'nde warsa mailimi wersem oraya atman mümkün mü acaba?? İnan çok iyi olur. Bir link war bende ama orada aradığım tarzda bişey yok. Ayrıca zaten kamuoyu araştırmaları dersi için lazım bana da...
  • arasana google da gecen sene biz de aramıştık çok deli anketler bulmustuk anket yaz arat bakem bi
  • Arkadaşım düşüncen için teşekkürler. Ama tabi ki google'ın varlığından haberdarım. Orada istediğim tarz bir anket bulamadığım için burada topik açtım zaten. Araştırma yapmadan tembellikle buraya yazmadım yani.. Türkiye gündemiyle ya da toplumsal konularla ilgili ve en az 40-50 soruluk bir anket gerekiyor.
  • pcmde kayıtlı değil maalesef... hocayı cuma günü görmüştüm.. senden cvp alamadım o akşam... öyle olunca da soramadım... neyse istersen bi mail atabilirim hocalarıma.... bakalım belki onların pcde kayıtlı vardır..
  • burası belki işini görürwww.pollemik.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.