Şimdi Ara

Ankette Audi’nin 4 farklı modeli ödül kazandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya’daki “Auto Zeitung” dergisinin okuyucularının katıldığı ankette Audi’nin 4 farklı modeli ödül kazandı. A3, A6, A8 ve R8 kendi klasmanlarını kazanırken, Q7, TT ve Audi A4 kendi klasmanlarını 2.likle bitirdiler.

Okuyucular 27 kategoriden 347 model seçeneği arasından birincileri seçtiler. Auto Zeitung dergisinin verdiği bilgiye göre 93,800 oydan fazla oy kullanılmış.

Lüks klasmanda oyların % 35.7 ‘ini alan A8, bu kategoride 2. ‘nin 2 katı kadar oy toplamış oldu. A8 böylece Auto Trophy tarihinde en açık fark atan lüks klasman araç oldu.

A6 ise 2 seneden beri kazandığı Auto Trophy ödülünü % 41.8 oyla yine birinci bitirererek arka arkaya 3. birinciliğini aldı. 2. olan model Audi A6′nın %23 aşşağısında kaldı.

Süper spor otomobiller kategorisinde bu sene çıkan Audi R8, daha satışa başlanmadan % 41.6 olarak birinciliğini elde etti ve herkezi çok şaşırttı.

Küçük orta klasmanda ise Audi A3 % 30.7 olarak birinciliği elde etti ve en yakın rakibine % 12 ‘lik bir fark attı.

Auto Trophy ödülleri 19 seneden beri verilmekte ve Audi ödülleri 33 kez kazanmış durumda.

[simage][/simage]

• yav kaç yere girdim hep uzaklaştırılmış adamlar nası uzaklaştırılıyo bunlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: glasyo111

yav kaç yere girdim hep uzaklaştırılmış adamlar nası uzaklaştırılıyo bunlar?

Yanlış yaparlarsa...
  • q7 nin önünde ne var ki?
  • BEN DE MERAK ETTİM,Q7 NİN ÖNÜNDE NE VAR ACABA?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.