|
Bildirim
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzy_44 -- 15 Ocak 2018; 16:10:20 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burock Holmes -- 5 Eylül 2018; 15:21:14 > |
|
|
|
|
|
|
|
Hahshshsgah < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester United -- 22 Aralık 2020; 19:28:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niceworkisc -- 22 Aralık 2020; 21:24:38 > |
Hshshwhshwhw < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester United -- 22 Aralık 2020; 19:28:43 > |
Bir tane videosunu açtım izledim biraz. Tipinde ve video kalitesinde sorun yok bence. Gayet ev ortamında çekmiş gibi duruyor. Ama anlatış şekli pek içime sinmedi. Verdiği örnekler çok genel geçer ama bir noktadan sonra psikiyatristlere saydırmaya başladı. Psikiyatriste gidildiğinde tedavi süreci nasıl işliyor bilmiyorum ama ilacı dayayıp gönderiyorsa aşırı saçma. Yöntem bu olmamalı. Bu konuda yüzde yüz hak verdim. |
Bir zararı yok şeklindeki doğru bilgiyi edindikten sonra sizi hala daha rahatsız eden düşünce ne olabilir sormamda sakınca var mı? Kafamda canlandırmaya çalışıyorum da bir zararının olmadığını öğrendim tamam ama hala rahat değilim. Buradaki sebebi tanımlayabiliyor musunuz? |