Şimdi Ara

Anksiyete miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Entel Maganda

bende önce anksiyete bozukluğu vardı daha sonraları panik atağa döndü. anksiyete bozukluğunda evet o tarz semptomlar yaşadım hatta 1.5 ay devamlı garip baş ağrıları yaşayınca beynimde tümör olduğuna felan inanmıştım yürürken sağa sola gidecek gibiydim. yıllarca baş dönmeleri yaşadım. ancak bişey çıkmadı. ama son 3 yıldır panik atak var ki anksiyete leblebi gibi kalırmış bunu anladım. zaten sizin anlattıklarınınızda "yaygın anksiyete bozukluğu" sınıfında. ama panik atak bambaşka bir şey.
    Bende de panik bozuklukla başladı, nefes açlıgı, bayilacakmış hissi, kendinde değilmiş hissi, bunalma vs. Sonra anksiyete, depresif bozukluk devam etti, uzun süre iyiydim lakin sonra ağrı semptomu çıktı derken somatizasyon ve somatoform'a döndü biraz. Çok şükür yeni tedavi ve bir kaç takviye ile toparladım. Bence panik atak ve anksiyeteyi kiyaslamamak lazim. Her ikisinin de cok farkli semptomlari var hocam. Farkli level'larini yaşayanlar var. Siz acillik olursunuz, anksiyete hastasi klinik klinik gezer, sabah devlet hastanesi, öglen özel hastaneleri gezer. Maddi manevi tükenir, MR'lar, tomografiler, tahliller vs vs. B12, K2 D2 vitaminlerinin yani sira, Magnezyum'larin etkisini araştırın bu rahatsizliklarda. Emin olun gayet etkililer.

• mamos442344 kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle psikolojik ama tam olarak anksiyete denemez. sende parasempatik sinir sisteminin daha baskın olduğunu düşünüyorum. googleden araştır bir.
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    sadece anksiyete varken bende psikiyatriye çok gittim ama panik ataktan sonra 17 defa kardiyolojiye gittim. anksiyetede yürümek istemezsin panik atakta ise istesende yürüyemeyecek hale gelirsin. evet vitaminler çok önemli ve bağırsaklarda çok önemli hatta en önemlisi bağırsaklar.
  • Haklısın iş stresi de adamı mahvediyor, bende anksiyete kayboluyor onu söyleyebilirim belki de erteleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emreayhan274 kullanıcısına yanıt
    Halal len

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Bende de panik bozuklukla başladı, nefes açlıgı, bayilacakmış hissi, kendinde değilmiş hissi, bunalma vs. Sonra anksiyete, depresif bozukluk devam etti, uzun süre iyiydim lakin sonra ağrı semptomu çıktı derken somatizasyon ve somatoform'a döndü biraz. Çok şükür yeni tedavi ve bir kaç takviye ile toparladım. Bence panik atak ve anksiyeteyi kiyaslamamak lazim. Her ikisinin de cok farkli semptomlari var hocam. Farkli level'larini yaşayanlar var. Siz acillik olursunuz, anksiyete hastasi klinik klinik gezer, sabah devlet hastanesi, öglen özel hastaneleri gezer. Maddi manevi tükenir, MR'lar, tomografiler, tahliller vs vs. B12, K2 D2 vitaminlerinin yani sira, Magnezyum'larin etkisini araştırın bu rahatsizliklarda. Emin olun gayet etkililer.

Alıntıları Göster
    Valla bende bu vitamin eksikliği sinir yıpranması yapmış vücut yavaşladı heralde psikolojik mi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Entel Maganda

büyük ihtimalle psikolojik ama tam olarak anksiyete denemez. sende parasempatik sinir sisteminin daha baskın olduğunu düşünüyorum. googleden araştır bir.
    Hocam yani bu geçici birşey mi benim rahatsızlık

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 20:58:6 >
  • Kardiyolojiye goturen zaten kaygin hocam : ) Beni de ağrımdan dolayı defalarca KBB, Noroloji, Beyin sinir cerrahi, Ortopedi ve Fizik tedavi kliniklerine goturdu. Onceden midemde olmasada olan kaygisal sorunlardan Dahiliye, Gastroenteroloji, Genel cerrah vs vs gezdirdi. Yani bizi klinik klinik gezdirek obsesif takıntılarımız. Psikologlar kaygilarin, anksiyetenin alt sınıfı olarak tanımlıyor zaten bunları. Totalde ağrılarımdan dolayı bende 10 küsür defa gitmişimdir. Yürümeyecek hale gelebilirsin dogrudur, anksiyete'nin semptomlarinda somatoform, somatizasyon, hafif çaplı okb'de de sabah uyanmak istemezsin, uyandıgında ilk aklına gelen şey, bugun ağrım olacak mı, bugun böyle olacakmıyım, bugün bunları yaşayacakmıyım vs hissi oluyor :) ALLAH şifacimiz olsun. Bağırsakların da etken oldugunu düşünüyorum lakin, tamamen orası değil, GAPS diyeti vs deniyor ama, cogu hekim cok etken degil diyor maalesef. Akupunktur, hipnoterapi, magnezyum ve vitamin takviyelerinin büyük önem arz ettigi kanıtlanmış bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 3 Şubat 2020; 14:40:7 >

• quote:

B12 yi sakın igne veya ilaç olarak almayın. B12'nin en saf halini öneriyor artık doktorlar yani Metikobalamin formunu. https://urun.n11.com/vitamin-ve-mineraller/venatura-vitamin-b12-ma-metilkobalamin-ve-adenozilkobalamin-P401155260
    Bu ürün gayet iyi ve etkili bir üründür.
    Anksiyete ve kaygı sorunlarında magnezyum cok önemli bir yer kaplıyor. Daha sonra vaktim olursa detayli yazarim. B12 eksikligi için bir süre bunu kullanın siz.
    Hocam b12 bazen emmiyor vücut dedi doktor ve dodex iğne yazdı bunu alırsam boşa gidermi ki bide magnezyuma bakıldı normalmiş yinede takviye alayım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: |erdem|

* bu mesaj silindi *
    Hangileri geçici hangileri kalıcı?

• quote:

Kardiyolojiye goturen zaten kaygin hocam : ) Beni de ağrımdan dolayı defalarca KBB, Noroloji, Beyin sinir cerrahi, Ortopedi ve Fizik tedavi kliniklerine goturdu. Onceden midemde olmasada olan kaygisal sorunlardan Dahiliye, Gastroenteroloji, Genel cerrah vs vs gezdirdi. Yani bizi klinik klinik gezdirek obsesif takıntılarımız. Psikologlar kaygilarin, anksiyetenin alt sınıfı olarak tanımlıyor zaten bunları. Totalde ağrılarımdan dolayı bende 10 küsür defa gitmişimdir. Yürümeyecek hale gelebilirsin dogrudur, anksiyete'nin semptomlarinda somatoform, somatizasyon, hafif çaplı okb'de de sabah uyanmak istemezsin, uyandıgında ilk aklına gelen şey, bugun ağrım olacak mı, bugun böyle olacakmıyım, bugün bunları yaşayacakmıyım vs hissi oluyor :) ALLAH şifacimiz olsun. Bağırsakların da etken oldugunu düşünüyorum lakin, tamamen orası değil, GAPS diyeti vs deniyor ama, cogu hekim cok etken degil diyor maalesef. Akupunktur, hipnoterapi, magnezyum ve vitamin takviyelerinin büyük önem arz ettigi kanıtlanmış bir gerçek.
    Hocam somatizasyon falan bahsedilmedi hiç işte sizde hiçbişey çıkmadı ama bende nörolojide sinir yıpranması çıktı b12 ye bağlı ondan olabilir. Mi ki

• mamos442344 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence ilk olarak size onerdigim en saf formu olan metikobalamini deneyin. Gida takviyesi olarak gecer bu zaten. Magnezyum derken bir cok magnezyum var anksiyete ve kaygi giderici, depresyona iyi gelen vs. Sizin icin suan gerek yok. K2, D2, ve b12 size birazdan ozelden atarim onlari alip kullanmanizi tavsiye ederim.

• DSM 5 tanı ölçütleri kitabını alıp okursun
  • quote:

Hocam bence ilk olarak size onerdigim en saf formu olan metikobalamini deneyin. Gida takviyesi olarak gecer bu zaten. Magnezyum derken bir cok magnezyum var anksiyete ve kaygi giderici, depresyona iyi gelen vs. Sizin icin suan gerek yok. K2, D2, ve b12 size birazdan ozelden atarim onlari alip kullanmanizi tavsiye ederim.
    Bekliyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-84347B41A

DSM 5 tanı ölçütleri kitabını alıp okursun
    Hocam stajerim tam vaktim yok size göre benim sınıflamam nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: mamos442344

Hocam stajerim tam vaktim yok size göre benim sınıflamam nedir

Alıntıları Göster
    Semptomların ne ilk başladığı tarihten itibaren anlatırsan yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamos442344

Bekliyorum hocam

Alıntıları Göster
    Gonderdim
  • bide midede şişkinlik var bunla alakalı mı?
  • Ciddi sorunlar bunlar. Yarısı ergen ve troll olan foruma değil doktoruna sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.