quote:Orijinalden alıntı: SanalKabusbi süre sonra canın peynir ve zeytin de çekmeye başlar bilirim biskrem, portakal suyu, dh üçlüsü de değilmiş.
quote:Orijinalden alıntı: Míkropbiskrem, portakal suyu, dh üçlüsü de değilmiş. Alıntıları Göster Şİmdi söyle bakalım hayat neymiş o zamn?
quote:Orijinalden alıntı: İ.x.İ.rŞİmdi söyle bakalım hayat neymiş o zamn? Alıntıları Göster hayat benmişim aslında...
quote:Orijinalden alıntı: Míkrophayat benmişim aslında...Alıntıları Göster ..bazen geçde olsa fark etmek güzeldir..
quote:Orijinalden alıntı: İ.x.İ.r..bazen geçde olsa fark etmek güzeldir..Alıntıları Göster hayat güzeldir aslında... :)
quote:Orijinalden alıntı: Míkrophayat güzeldir aslında... :)Alıntıları Göster ..yaşamayı bilene .. :).
quote:Orijinalden alıntı: _-Murat-_Hep üzgün görüyorum seni:/İ.x.İ.r, yaşıyorum. :) --- _-Murat-_ hayat oyun oynamayı sever. oyunu kazanırsan ödülü de büyük olur. :) üzgün değilim aslında :-/
O oyunların üstesinden gelebilecek gücü birazda bize yakın olanlardan alıyoruz:) Şimdiye kadar varlıkları yetti bana. Yanımda olsunlar yeter...
quote:Orijinalden alıntı: _-Murat-_O oyunların üstesinden gelebilecek gücü birazda bize yakın olanlardan alıyoruz:) Şimdiye kadar varlıkları yetti bana. Yanımda olsunlar yeter...Hayat bizim üst kat komuşumuzdur.
quote:Orijinalden alıntı: _-Murat-_O oyunların üstesinden gelebilecek gücü birazda bize yakın olanlardan alıyoruz:) Şimdiye kadar varlıkları yetti bana. Yanımda olsunlar yeter...sevdikleriyle vardır insan... :) --- Mutlucuk, komşunla iyi geçin. :p
quote:Orijinalden alıntı: Life JecketHayat bizim üst kat komuşumuzdur.Alıntıları Göster Hayatsız bir ben daha güzel olurdu sanırım.
quote:Orijinalden alıntı: MinikYasHayatsız bir ben daha güzel olurdu sanırım.Alıntıları Göster Hayaaaattt, beni neden yoruyorsun?
quote:Orijinalden alıntı: Míkropsevdikleriyle vardır insan... :) --- Mutlucuk, komşunla iyi geçin. :pAlıntıları Göster Komşumun adı Hayal'miş pardon.
quote:Orijinalden alıntı: Míkrophayat benmişim aslında...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Míkrop hayat benmişim aslında... acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: Life JecketKomşumun adı Hayal'miş pardon.Alıntıları Göster MinikYas, hayatsız bir sen düşünemiyorum. :p --- ZoRBa, hayat seni sevdiği için yoruyo bence... --- Mutlucuk, hayal de hayatın parçası, boşver. --- serseri, sence hayat ne peki? :) yoksa hayat O mu?
quote:Orijinalden alıntı: MíkropMinikYas, hayatsız bir sen düşünemiyorum. :p --- ZoRBa, hayat seni sevdiği için yoruyo bence... --- Mutlucuk, hayal de hayatın parçası, boşver. --- serseri, sence hayat ne peki? :) yoksa hayat O mu?Alıntıları Göster Beni sevmesin. Rica ediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: zrbBeni sevmesin. Rica ediyorum. Alıntıları Göster hayat duydun ZoRBa'yı sevme onu... (beni sev beni... :p)