Şimdi Ara

ANLAM VEREMEDİĞİM Bİ PROBLEM. BİR BİLENE SORUYORUM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır bilgisayarım ilk açılışlarada; açılır açılmaz hata raporu verip resetlenmek, kullanılan temanın kendiliğinden klasik temaya dönüşmesi, bazen de "hoşgeldiniz" de takılarak kırmızı bi çarpıyla hata vererek sistemin açılmaması ve kendini resetlemesi (bu nadiren oluyo ve bidahaki açılışta yok) gibi problemlerle karşılaşıyorum. işletim sisteminden olduğunu düşünerek formattan sonra düzelir sanıyodum ama nafile. artık donanımsal bi sorundan olduğunu düşünmeye başladım (işlemci-ram-anakart vs). gerçi hiçbi problem yokmuş gibi de açıldığı oluyo tabi ama bilmiyorum içinden çıkamadım. ilk açılışlarda dedim çünkü sistem bi şekilde açıldıktan sonra restarta kalkışınca normal açılıyor. dizel araba misali soğukken mi problemli anlamış değilim
    konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.
    sistem şu; asus p5vd2-vm anakart, dualcore 1,6 ghz işlemci, 512 ram.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc_doc -- 8 Aralık 2007; 22:32:19 >

• Bazen hiçbir sorun olmadan açılıyorsa o halde PSU yetersiz geliyordur. İşlemci macununu yenilemende fayda var. Kasada genel bir temizlik yapıp fanları falan kompresörle temizlemek gerekiyor. PSU da kasadaki PSU ise yetmeyebilir. FSP nin 90 dolar civarında PSU ları var. Onlar fena değildir.

Ramleri de yer değiştirmeni öneririm.
  • Kullandığın xp cdsinden veya yüklediğin programlar yüzünden olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.