Şimdi Ara

Anlam veremiyorum... (Eski sevgili ve nişanlanması)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamakta zorlandığım bir konu var. yaşım 27 ve 3 yıllık bir ilişkim vardı 1 yıl öncesine kadar. Herşey gayet güzeldi ama son 1 yıl sorunlar ortaya çıkmaya başlamıştı ve bitti. Geçen yıl bu zamanlar sona erdi herşey. Aramızda mesafeler de var dı ve 3 yılı bu şekilde geçirmiştik. Şimdi görüyorum ki eni çok sevdiğini söyleyen bensiz yapamayacağını her zaman dile getiren kişi 5 aydır tanıdığı biriyle nişanlanabiliyor. Ben 1 yıl içinde hala unutamamışken cok sevdiğini bensiz yapamayacağını söyleyen iri nasıl olurda bu kadar değişiyor ve evlilik kararı bile alabiliyor?? Ben mi çok duygusalım acaba yoksa tüm kızlar mı böyle???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxexes_kz -- 9 Mayıs 2013; 23:13:34 >

• Kızlar erkekler kadar duygusal değildir. Üzüleceğine sevinmelisin çünkü çok iyi rol yapar bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Kızlar erkekler kadar duygusal değildir. Üzüleceğine sevinmelisin çünkü çok iyi rol yapar bunlar...

Gerçekten hiç anlamadım, anlam veremedim onca yıl benimle kurduğu hayalleri bir an da sildi ve başkasıyla geçireceği bir geleceğe adım attı. Hiç bir şekilde yine mutsuz olmasını istemem ama 1 yıl geçti üzerinde insan yinede üzülüyor demek ki diyorum hayatında olamamışım sadece yanındaymışım. Buna da şükür...
  • Gerçekten seven bir insan sevdiğini asla bırakmaz. Şanslısın çünkü evlenseydiniz de fazla sürmezdi, haline şükret. Maalesef herkes aynı şekilde düşünmüyor, seninle aynı şeyleri düşünen birisini bulduğunda ciddi düşünmeye başla.
  • Doğru diyorsunuz, en büyük sorunumuzda zaten son 1 yıl anlaşamamamızdı. KEndi isteklerini hep ön planda tutmasıydı. Hayırlısı olur inşallah bundan sonra
  • sorunu kızda gördüm fakat bitmesi sizin için daha hayırlı olmuş.. sonra olması daha çok üzerdi.
    şu an ne oldugunun farkına varamamış kabul etmiştir herhangi birini biraz zaman geçince düşününce farkına varacaktır fakat bu kez de sen unutmuş olursun onu
  • Nişanlısından ayrılıp pişman olup sana dönmek isteyecek ozaman kabul etme kardeşim, aynısı bana oldu çünkü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir söz vardır, "Kızlar hiç gitmeyecekmiş gibi sever,hiç sevmemiş gibi gider."

Kızların sevgisi bir erkeğin sevgisinden çok farklıdır, ve genellikle o kadar derin değildir.

Senin durumunda da bu geçerli, ve sanırım yaşının gelmesi evde kalma korkusu vb şeyler yüzünden bu şekilde olmuş olabilir.

En iyisi unutmak, hayatına devam etmek. bir sene daha sonra sende hatırlamazsın yüzünü bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Nişanlısından ayrılıp pişman olup sana dönmek isteyecek ozaman kabul etme kardeşim, aynısı bana oldu çünkü..

Arkadaş doğru söylemiş hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxexes_kz

Anlamakta zorlandığım bir konu var. yaşım 27 ve 3 yıllık bir ilişkim vardı 1 yıl öncesine kadar. Herşey gayet güzeldi ama son 1 yıl sorunlar ortaya çıkmaya başlamıştı ve bitti. Geçen yıl bu zamanlar sona erdi herşey. Aramızda mesafeler de var dı ve 3 yılı bu şekilde geçirmiştik. Şimdi görüyorum ki eni çok sevdiğini söyleyen bensiz yapamayacağını her zaman dile getiren kişi 5 aydır tanıdığı biriyle nişanlanabiliyor. Ben 1 yıl içinde hala unutamamışken cok sevdiğini bensiz yapamayacağını söyleyen iri nasıl olurda bu kadar değişiyor ve evlilik kararı bile alabiliyor?? Ben mi çok duygusalım acaba yoksa tüm kızlar mı böyle???

"Deliler gibi sevdim ama aşktan ne hayır gördüm ki. Mantık evliliği en iyisiymiş." demiş olabilir.

• Hayırlısı diyorum artık başka da birşey gelmiyor zaten elimden. 5 yıl kadar yurt dışında kalmıştım döndüğümde ilk onu tanıyıp onunla devam etmiştim herşeye. Demek ki diyorum bir şeyleri yaşamak, görmek gerekiyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.