Şimdi Ara

anlama gücü ve çok yönlü kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhabalar.Sizden kitap tavsiyeleri isteyeceğim fakat amacıma yönelik tür veya kitapları bilmiyorum bu konuda yardımcı olacağınızı düşünüyorum.Okuduğunu anlama,hafıza ve anlam gücünü artırmaya yönelik( özellikle ales,dgs gibi anlamaya yönelik paragraf soruları için) sıkıcı olmayan okurken zevk alabileceğim kitap tavsiyeleriniz var mı? Edebiyatçı bir arkadaş anlam gücü için roman tarzı kitapların işe yaramayacağını,deneme ve makale türlerinin daha etkili olduğunu söylemişti ne derece doğru bilemedim?

2-3 ay vaktim var elimden geldiğince fazla kitap okumak istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum,teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 22 Temmuz 2018; 17:3:9 >

• güncel :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardo ben dgsye hazirlaniyorum ve devamlı kitap okuyan biriyim matematik sorularini ozellikle problem ve sayısal mantık soruları çözerken okuduğum kitapların artısını görebiliyorum betimleme kabiliyetin çok yükseliyor ama iş paragraflara gelince kitap çok fazla okuyan veya deneme okuyup +9 düşünce kasmış elamanlarin paragrafı fullediklerine inanmıyorum burada tek etken paragraf çözmede okuduğunu anlayabilmek ve bol bol paragraf cözebilmen gerekiyor

Bide kitap okumak hafızanı ve anlama gücünü geliştirir hatta denemeler ve felsefe kitapları daha çok geliştirir ama herşeyden önce kendi görüşüm kitaplar insanı geliştirsin düşüncede ultimate noktaya ulaştırsın diye okunmamali hoşuna giden hangi tür varsa ona göre sınıflandırılıp okunmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripendis -- 30 Temmuz 2018; 11:42:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripendis

Kardo ben dgsye hazirlaniyorum ve devamlı kitap okuyan biriyim matematik sorularini ozellikle problem ve sayısal mantık soruları çözerken okuduğum kitapların artısını görebiliyorum betimleme kabiliyetin çok yükseliyor ama iş paragraflara gelince kitap çok fazla okuyan veya deneme okuyup +9 düşünce kasmış elamanlarin paragrafı fullediklerine inanmıyorum burada tek etken paragraf çözmede okuduğunu anlayabilmek ve bol bol paragraf cözebilmen gerekiyor

Bide kitap okumak hafızanı ve anlama gücünü geliştirir hatta denemeler ve felsefe kitapları daha çok geliştirir ama herşeyden önce kendi görüşüm kitaplar insanı geliştirsin düşüncede ultimate noktaya ulaştırsın diye okunmamali hoşuna giden hangi tür varsa ona göre sınıflandırılıp okunmalı
    anladım hocam sağolun.Deneme ve roman türü seviyorum ama roman sanki bana bir şey katmıyor gibi...

• Tartışmaya başlasam çok sağlam tartışılacak bir konu Einstein'ın hayal gücüne ne kadar önem verdiğine bak ve sonra fantastik & Bilim kurguya koş

• Nietzsche ağladığında roman. Anlama gücünü epey arttırır. Son olarak onu okuduğum için o aklima geldi. ama roman deyip geçme her türden kitap düzenli okuduğun sürece seni geliştirecektir eminim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fonksiyon Şuan Uygun Değil!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.