Bildirim
anlamadığım bonservis olayı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Biraz takımla da alakası var.Mesela benim Belediye kariyerimde altyapımdan 4 yıldızlık bi regen çıkıyo 16 yaşında 18 yaşına geldiğinde oynatmadıysan değeri en fazla 200-300 k olurken Fenerbahçe'nin 2 yıldızlı aynı benimki gibi hiç oynamamış regeninin değeri 2m oluyo yani takımla alakalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Randy Marsh
Biraz takımla da alakası var.Mesela benim Belediye kariyerimde altyapımdan 4 yıldızlık bi regen çıkıyo 16 yaşında 18 yaşına geldiğinde oynatmadıysan değeri en fazla 200-300 k olurken Fenerbahçe'nin 2 yıldızlı aynı benimki gibi hiç oynamamış regeninin değeri 2m oluyo yani takımla alakalı.
doğru diyorsun takım alakalı ama. ben 2021 yılındayım ve o gösterdiğim oyuncunun takımıyla (tottenham ) 6. ve 7. sıralardayız. son 2 sezonuda tottenham'in üstünde şampiyonlar liginere katılarak bitirdim.
Belkide dediğin gibi tamamen takımla alakalı ama daha ince ayrıntılar göz önüne alınarak yapılıyordur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X