Şimdi Ara

anlamadım gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cafe işletmecisiyim ilk defa başıma böyle bir sorun geldi

pc ağda paylaşımda var kafe yönetim programı ile her türlü müdahhele edebiliyorum makinaya her türlü dosya paylaşımında bulanabiliyorum -hem alabiliyorum hem verebiliyorum
    ama makina internete girmiyor expoler yükledim acaba ondanmı diye değil sonra baktım msn e falanda girmiyor elle ip atadım olmadı otamatik yaptım olmadı derdime bir çare üstadlar kafayı kırcam ahanda kırdım işte

anlayan yokmu arkadaşlar ha birde

pc açılışta neden mavi ekran gelir fiziksel bir durumla karşılaşılda zarar görmemmesi için kapatıldı gibi bir mavi yazı çıkıyor hd de sorun var gibime geliyor paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulreactive -- 27 Haziran 2006; 22:23:33 >

• üstad sen daha ii bilirsin ama ip ataması üzerinde var sayılan alt ağ meskeni olayı ana bilgisayarın ip sini görmüyor olabilir farklı bi bilgisayar üzerinden deniyor olabilr mi acaba???nede olsa o bilgisayar üzerinden internet sağlıyor onlarada baktın mı yaptıkların hakkında daha fazla bilgi verirsen daha ii yardımcı olabilirz şimdiden kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamail -- 27 Haziran 2006; 22:49:51 >
  • hocam bence senin dns lerde bi sorun var bunu anlamak için başka bir sunucuya ip adresini yazarak girdiğinde ulaşıpta, normal domain name olarak girdiğinde açılmıyorsa dns ayarlarını kontrol et derim.
  • kardeş birde bunu dene belki olur.. ilk önce başlattan çalıştıra basıyosun. sonrada çıkan yere cmd yazıp enter yapıyosun. karşına çıkan dos ekranınada ipconfig /flushdns aynen bu yazıyı yazdıktan sonra enter diyosun. sonra dns çözme önbelleği başarıyla temizlendi diyicektir... kolay gelsin inşallah olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.