Şimdi Ara

Anlamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam , bazı günler o kadar hayat doluyum ki ama 1 saat sonrası intihar etmek istiyorum. O kadar uzun süredir böyle ki , o kadar uzun süredir kafamı durduramıyorum ki artık çok yoruldum. Her gün farklı biri olarak uyanıyorum , bir gün hep gezmek diğer gün hiç evden çıkamamak , bir gün çok fazla uyumak diğer gün ise hiç uyuyamamak. Bazı dönemler hiç bir şey yapasım gelmiyor sadece yaşıyorum... tabi yaşamak denirse. Sorunum nedir arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

• Doktora gittiniz mi hiç? Birde mesela gezmek istiyorum demişsiniz geziyor musunuz o zaman.yaptığınız en çılgınca şey ne mesela?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktora gitmedim , en yakın zamanda gideceğim. Bazı günler gezmek istemiyorum , bazı günler ise eve girmemek. Düzenli spor yapmaya çalışıyorum , hayatımdaki en çılgınca şey bu..

• anlamiyorum kullanıcısına yanıt
    Internetten bir şeyler okuyup kafanızı bulandırmayın.Yani eyleme yansıyan bir şey de olmamış ama yine de bir doktora anlatsınız iyi olur.

• bipolar ?

• Monoman kullanıcısına yanıt
    Bipolarla hiç alakası yoj lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin

• sadece fikrimi yazdım amacım yönlendirmek degildi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    3 ay önce açıldı
    NE İŞ YAPIYORSUNUZ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Anladım sert tepki verdiysem özür dilerim.konu sahibiinin kötü etkilenmemesini istemiştim

bilmem olabilir mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.