Şimdi Ara

Anlatcağım Müzik Tür müdür türse adı nedir biraz acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani eski müzikler olur ya ses biraz boğuk gelir sanki efektmiş gibi bazı 60 70 lerde geçen filmlerde de çalar arada bir ama böyle rock tarzı değil.
    mafia 2 de de radyoda sürekli bahsettiğim tarzda müzik çalıyor ya keşki bi sanatçının adını bilseydimde youtube videosu ekleseydim ama dediğim gibi eski olduğundan artık hiç o tarz şarkı yapmıyolar yani pek görülmüyor.lütfen önemli benim için

linki buldum bahsettiğim müzikte ses efektimi deniyosa artık neyiyse videodaki 4.saniyedekiyle aynı şekilde söyleniyor hafif pürüzlü gibi...

• up
  • Amy winehouse dinle
  • saol dostumda bu şarkı türümüdür yani nedir pop mudur caz mıdır klasikmidir bu hangi türdedir
  • yukarı
  • jazz
  • Blues?
  • digiturkün müzik kanallarına bakıyım dedimde kanalların ismi türlerine göre yazmışlar yani jazz müzikte jazz rock ta rock bahsettiğim şarkılar digitürkte standard isimli kanalda ama standar müzik diyede yazdım googlea bişey çıkmadı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhüyesi

hani eski müzikler olur ya ses biraz boğuk gelir sanki efektmiş gibi bazı 60 70 lerde geçen filmlerde de çalar arada bir ama böyle rock tarzı değil.
    mafia 2 de de radyoda sürekli bahsettiğim tarzda müzik çalıyor ya keşki bi sanatçının adını bilseydimde youtube videosu ekleseydim ama dediğim gibi eski olduğundan artık hiç o tarz şarkı yapmıyolar yani pek görülmüyor.lütfen önemli benim için

linki buldum bahsettiğim müzikte ses efektimi deniyosa artık neyiyse videodaki 4.saniyedekiyle aynı şekilde söyleniyor hafif pürüzlü gibi...

onun efekt oldugunu sanmiyorum. 50 ve 60larin kayit sartlarindan kaynaklaniyor olmali. o kadar eskileri belli bir kategoriye koymak yanlis. zaten bu sarkida rock degil de (rock cok genis bir kavram) tipik bir rock n roll, onun disinda blues, jazz, soul, country ve hatta rnb havasi bile var. bu ture kisaca oldies diyorlar sanirim. last.fm`de oldies ve rhythm and blues etiketlerini inceleyip (fizy esliginde) sanatcilara goz atabilirsin.:)

edit: sarkinin youtube linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner -- 9 Şubat 2011; 13:22:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.