Şimdi Ara

Hiç ortam yoksa nasıl sevgili yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç arkadaşım yok. üniversite yok . remote. twitterım yok fenomen değilim. ee ben nasıl tanışıp evlenicem.

• nasıl remote iş buldun

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

sallıyo işsizin teki

• valla üniversitede bana yürüyen oldu hocam eskiden derlerdi üniversitede şansın daha çok artıyor diye gram inanmazdım doğruymuş Hiç ortam yoksa nasıl sevgili yapılır 

• quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

sallıyo işsizin teki

:) 2k dolara yakın gelirim var ama mutlu etmiyor. sosyal hayatım yok. çıkıp tek başıma mı gezeyim ne yapayım ben.

• İş ne hocam ?

Tanışma uygulamalarını kullanmak tek seçenek gibi

• Kursa gidinnnnnn hem ortamınız olur hem kendinize bir şey katarsınız
  • Overdue O kullanıcısına yanıt
    Sallıyor hacii
  • Bendede ayni sorun var çozumu merak ediyorum
  • kanka senin tipte kötü değil 6-7 yıl önce tipini atıyodun hep.

@Overdue

angular developer hocam. tinder falan bakmadım hiç ama sanmıyorum. porsche fotolu 1.90 boylu taylanlar varken bize bakan olmaz. esc falandır.

• Ee madem paran var sen de porsche li foto çek. Porsche fotolu 1.90 boylu taylan olmazsın ama 1.70 boylu hüseyin olursun.

• Sevgilinin ortamla alakası yok. Tipin iyiyse bakkala ekmek almaya giderken bile bir kız yazar. Tipin kötüyse ağzınla kışta tutsan bir halt olmaz.
  • taııbuv kullanıcısına yanıt

yok hocam doğruymuş

remote iş: google translate ve fake fotolar eşliğinde gavur dayıları dolandırmak

• Kaç yıllık tecrübe var angularda

• Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

Bir bakıma doğru çünkü kızlar dışarıda gördüğü yakışıklı erkekleri instagram dan araştırıp bulur ve yazmaya başlar. Ama asıl önemli olan girişken olmak ve ağzının laf yapması yoksa bir kişi istediği kadar yakışıklı olsun eğer sıkıcı ve loser ise kızlar tarafından iplenmez.

• gold5555 G kullanıcısına yanıt

Valla hocam yüzün güzel değil ama saçın falan güzelmiş baya o saç bende olacak kapıma 10 tane kızı köle yapardım

• Hocam instadan manita bulmak aşırı derecede zor
  • Fakültede asosyal idim.
    Okulun peyniri olan Figen' den kız ayarlamasını istedim. "Şurada mezuniyete 1 yıldan az kaldı, zor. Ama iş hayatında bulursun" dedi.

Mezun olduktan sonra bulduğum iş emekten ziyade zeka gerektirdiğindan yan gelip yatarak prim alıyordum. O zamanlar meşhur olan Yonja' da fazla mesai yapıyordum.
    O kadar yoğundum ki aynı anda farklı kızlara randevu vermiştim evimde. Biriyle iş tutarken sürekli saatime bakıyordum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.