Dün gece seni gördüm yine,bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki, gülüyordun gözlerime Her damla bir keder gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar eser ümitlerin seni terkeder Senden o bakışları gizler kapkaranlık bir keder Hayatta paylaşmaya değer bildiğin bir sır varsa eğer Haykırıp dağlara taşlara anlatmalıymış meğer Artık çıkmıyorum İstiklale Sabah Fatma hanım uyandırıyor Helva,ekmek,çay bana onlar bakıyor Odanın hali perişan ben perişan kimse yok işime karışan Ara sıra balkona çıkıyorum Fesleğenler kuruduğunda ocaktı ben baharı bekliyorum Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hala Gözüm şişelere takılıyor becerebilseydim ne ala Bu günlerde böyleyim ben yas denen şiirdeyim Bir köşede gülüşün var sırtımda kanlı bıçağın Hiç bir zaman duymayacağın duysan da anlamayacağın Bir çığlıkta SANA BİRİKİYORUM....
8 aydır seviyorsun arkadaş kalalım diyor? Helal olsun sana
quote:
Orijinalden alıntı: qwerty*
8 aydır seviyorsun arkadaş kalalım diyor? Helal olsun sana
benlik Birşey Yok Artık Hala Unutamıyorum Birde Aynı Sınıftayız Her yüzünü Gördgmde İçim Gidiyor
aynisi banada olmustu, salla gitsin dicem ama yapamiyacaksin biliyorum, lisedesin muhtemel o lise bitene kadar izdirap olacak o kiz sana her gun de karsinda olacak, Tez elden baskasini bul derim sevmesen bile oylesine cik civi civiyi sokeris bakarsin zamanla onuda sever bunu unutursun
yuzunu gormesen hic sorun degil aslinda benim lise 6 ay sonra neredeyse hic bir sey hissetmiyordum simdi universitede bitecek sokakta gorsem fark etmem bile muhtemelen. Yani asil sorun kizla ayni sinifta olman arkadas gerisi bos.
aynı dert bende de var ama benimki daha kötü arkadaş kalalım dedi tamam olsun dedik 3 gün önce öyle bir yalan söyledi ki artık sildim defterden. meğer kızın 30 yaşında sevgilisi varmış. kız barışmaya çalışıyo ama kesinlikle sildim. sende unutmaya çalış boşver salla gitsin. (bu arada kızın yaşı 18) düşünün artık...
quote:
Orijinalden alıntı: makman
aynisi banada olmustu, salla gitsin dicem ama yapamiyacaksin biliyorum, lisedesin muhtemel o lise bitene kadar izdirap olacak o kiz sana her gun de karsinda olacak, Tez elden baskasini bul derim sevmesen bile oylesine cik civi civiyi sokeris bakarsin zamanla onuda sever bunu unutursun
yuzunu gormesen hic sorun degil aslinda benim lise 6 ay sonra neredeyse hic bir sey hissetmiyordum simdi universitede bitecek sokakta gorsem fark etmem bile muhtemelen. Yani asil sorun kizla ayni sinifta olman arkadas gerisi bos.
Bizde sevmiştik ölmeden önce
ona gerçekten arkadaşmışsınız gibi davran ve onu gerçekten arkadaşın olarak gördüğünü hissettir. kendini biraz geri çek, onunla muhabbet kurmaya çalışma o seninle konuşmaya çalışsın ve onunla konuşmalarını kısa ve eğlenceli hale getir,hayatında başka kızlarında olduğu mesajını ver, bir müddet sonra kız seninle ilgilenmeye başlayacaktır. nacizane tavsiyem budur.
aynısı bendede var be kardes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme