Şimdi Ara

Anlayamıyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar anlayamıyorum bu aylık 3 liraya 5 liraya barındırma satanları.
    Lütfen buralardan hizmet alanlar veya bu fiyatlara satan arkadaşlar bişiiler yazsın da anlamama yardım etsin.

Temmuzda 7nci senemizi dolduracağız, resmi vergi levhalı, adresi adı belli, hizmeti belli bir firma olarak. Bunu özellikle belirtiyorum çünkü aynı isimle 7 yıl bizim sektörümüzde, yani insanların 6 ayda bir ismini temizlemek için firma ismi değiştirdiği bir sektörde, öyle bir süredir ki, bunu ismini, markasını 7 yıl boyunca kirletmeden tutabilen bilir.

Sağdan soldan türemiş, muhtemelen de lise veya üniversite öğrencisi olan, ne hizmet verebilen ne de lafının arkasında durabilen !firmalardan! üç liraya beş liraya aylık barındırma alanlar lütfen cevaplayın, bir sıkıntınız olduğunda nasıl destek alabiliyorsunuz.

Ve satıcılar...
    Lütfen cevaplayın.

Nasrettin Hoca 'nın kedi ciğer ilişkisine döndü bu iş artık. (Kedi burdaysa ciğer nerde, ciğer burdaysa bizim kedi nerde?)
    Bunun panel ücreti nerde, işletim sistemi lisansı nerde, componentlerin ücretleri nerde, nerde de nerde. Bırakın bunların tümünü kırdınız, yardınız lisanssızlarını yutturdunuz diyelim, bu hizmeti verebilmek için harcadığınız zamanın, emeğin, tecrübenin karşılığı nerde.

Kaç site dolduruyorsunuz ki bir sunucuya sitelerinden hayır bekleyebilsin müşterileriniz?

Lütfen birileri üzerine alınsın atık, bu durumun sorumlusu hepimiziz.
    Fiyatı düşüreceğiz diye bibirimizle yarışırken, emeğin, kalitenin, itibarın hakkını da yerlere vurduk.

Yok bizim gibi bir ülke, internete eriim fiyatları bu kada yüksekken barındırmaişi bu kadar ayaklarda.

Bu yazdıklarım birçoğunuza birşey ifade etmeyecektir eminim ama üstüne alınan ve kendini bizim gibi sorumlu hisseden, sorumluluk sahibi birileri varsa lütfen elini vicdanına koysun da iki satır cevap yazsın.

Çünkü ben ANLAYAMIYORUM!!!

Hasan CİRİT
    artechdigital.com

• Şaka mıdır bilmiyorum ama konuya uyuyor gibi geldi bana;
    http://www.teknolojihost.org/

• Bence bu şekilde rahat konuşabiliyorsanız ve kendinize güveniniz varsa ;

A dan z ye kadar bütün yazılımları firmanızda yasal olarak lisanslı kullanmanız gereklidir.Her ne kadar kullanmayıpda kullanıyorum desenizde sadece kendinizi kandırmış olursunuz...

Sorularınızın yanıtlarına gelince ;

1 - Toplumumuzun özelliğidir bu değiştiremezsiniz.Host alan küçük çocuklar ; "aa bu nasıl yapılıoki fln ayaklarına girer.Ve araştırır sonra reseller alır satmaya başlar o heyecanla..."

2 - Hizmet arayan insanlarımız sorumsuz ; " Ya bana çok kaliteli hosting lazım ama fiyatda çok uygun olsun."
    Yahu kim bu dünyada en iyi hizmete vermeyi çalışıpda en ucuz en uygun malzemeyi piyasaya sürmüş.

3 - ve bu şekilde akıp gidiyor.

Yani anlamayacak pekde birşey yok.Bence bir çok müşteri hakediyor bunu ki bu tip satıcıları bende kınıyorum ama naparsın rtalığı b.ka bulayacaklarki temizlicek insanlar türesin.Benim iyimser yorumum bu olabilir ancak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

Bence bu şekilde rahat konuşabiliyorsanız ve kendinize güveniniz varsa ;

A dan z ye kadar bütün yazılımları firmanızda yasal olarak lisanslı kullanmanız gereklidir.Her ne kadar kullanmayıpda kullanıyorum desenizde sadece kendinizi kandırmış olursunuz...

Sorularınızın yanıtlarına gelince ;

1 - Toplumumuzun özelliğidir bu değiştiremezsiniz.Host alan küçük çocuklar ; "aa bu nasıl yapılıoki fln ayaklarına girer.Ve araştırır sonra reseller alır satmaya başlar o heyecanla..."

2 - Hizmet arayan insanlarımız sorumsuz ; " Ya bana çok kaliteli hosting lazım ama fiyatda çok uygun olsun."
    Yahu kim bu dünyada en iyi hizmete vermeyi çalışıpda en ucuz en uygun malzemeyi piyasaya sürmüş.

3 - ve bu şekilde akıp gidiyor.

Yani anlamayacak pekde birşey yok.Bence bir çok müşteri hakediyor bunu ki bu tip satıcıları bende kınıyorum ama naparsın rtalığı b.ka bulayacaklarki temizlicek insanlar türesin.Benim iyimser yorumum bu olabilir ancak.

çok yanlış bir düşünce. kimse kimseye neyi hakkettiğini diyemez. en az onlar kadar kabahatli olursunuz ona göre

• Bu Benzer konular Bakalım Kaç Yıl daha eleştirilecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.