Şimdi Ara

ANLAYAMIYORUM...(ama burası türkiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İLGİLENENLER İÇİN YAZIYORUM ARKADAŞLAR DÜN BİR SORU SORDUM 6 KİŞİ CVP VERMİŞ BUNUN SADECE 2 CVP'tı DİĞER 4 DALGAYDI BU FORUMDA GEREKSİZ KİŞİLER KALMASIN BENCE LÜTFEN.....

• Link verebilir misin ?? Belki yardımcı olabilirz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6652601/tm.htm
    sanırım link yukardaki, aslında cevap vermişler. başlık konu içeriği ve sorunla alakalı olmalı eğer cevap almak istiyorsan aksi taktirde bu tarz cevaplar alman kaçınılmaz
  • Sana yazmaya icabet eden insanları gereksiz ilan ediyorsun ama kendin topic açarken "çok da gerekli" bir başlık atmıyorsun ! Elbette selam vermek güzeldir ama dostum kıraathaneye girmiyorsun ki (!) Diyelim ki selam yazarak topic açmayı uygun gördün, o zaman selamını alanları nasıl yadırgayabiliyorsun ?
    Bir de burası teknoloji içerikli bir forum da olsa, arada herkes birbirine şakalar ve espriler yazıyor zaten gittikçe fazla daral olan hayatın eğlenceli yanı bunlar. Kendini fazla kasma lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Sana yazmaya icabet eden insanları gereksiz ilan ediyorsun ama kendin topic açarken "çok da gerekli" bir başlık atmıyorsun ! Elbette selam vermek güzeldir ama dostum kıraathaneye girmiyorsun ki (!) Diyelim ki selam yazarak topic açmayı uygun gördün, o zaman selamını alanları nasıl yadırgayabiliyorsun ?
    Bir de burası teknoloji içerikli bir forum da olsa, arada herkes birbirine şakalar ve espriler yazıyor zaten gittikçe fazla daral olan hayatın eğlenceli yanı bunlar. Kendini fazla kasma lütfen

bravo hocam ellerine sağlık +1

• çok uygunsuz olan veya post kasma amaçlı yazılan mesajları siliyoruz zaten merak etmeyin ve içiniz rahat olsun...
    canınızı sıkan konuları şikayet edin ilgilenilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben burda bahsedilen topiği ve yapılan muhabbeti daha önce gördüm ve başka topikde bu şeylerin gereksizliğinden bahsettim sorunu çözmeye yönelik bişeyler yazacaktım sinirlenip vaz geçmişdim bu kadar gırgıra gerek yok arkadaşlar tamam bizde yaptık yeri ve zamanında ama problemlerin çözümüne yoğunlaşmalıyız örneğin ve aleyküm selam dedikden sonra konu ile ilgili yorumumuzu yapmalıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbaros_8888

ben burda bahsedilen topiği ve yapılan muhabbeti daha önce gördüm ve başka topikde bu şeylerin gereksizliğinden bahsettim sorunu çözmeye yönelik bişeyler yazacaktım sinirlenip vaz geçmişdim bu kadar gırgıra gerek yok arkadaşlar tamam bizde yaptık yeri ve zamanında ama problemlerin çözümüne yoğunlaşmalıyız örneğin ve aleyküm selam dedikden sonra konu ile ilgili yorumumuzu yapmalıyız

burada çok güzel yazmışsın ama kendin başka topiclerde polemik yaratıcı mesajlar atmaktan çekinmemişsin.yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara köstek olup yardım heveslerini kırmakla elinize ne geçecek ki?

varsa bildiğin bir şey yaz,doğrusu yanlışı ile ortaya çıksın,senin yanlış bildiğinde , karşı tarafın yanlış bildiğide gün yüzüne çıksın ve bu vesile ile diğer üyelerde bu problemler ile ilgili bilgiye sahip olsun.ama üstü kapalı veya imalı mesajlar ortamı germekten ve sinirleri bozmaktan başka bir işe yaramaz...
    lütfen bunlarıda gözardı etmeyelim...

bahsettiğim link aşağıda
    attığın mesajları kontrol et istersen...

http://forum.donanimhaber.com/m_6610954/mpage_1//tm.htm#6699876

• quote:

Orjinalden alıntı: fredycrouger

Aleyküm selam dostum. bu şekilde başlık açarsan konu belli olmadığı için ilgisi olanda olmayanda (benim gibi) girip okur ve şaka veya ciddi bir şeyler yazar. bu durumda senin başka bir topic açarak bunu şikayet mahiyetinde dile getirmen çok yanlış. açtığın topice "SELAMUNALEYKÜM......" değilde konu ile ilgili bir yazı yazsaydın bu tarz cevaplar yazılmayacaktı. hatayı önce kendimizde sonra başkalarında arayalım lütfen.

saygılar...

diğer tarafa yazmıştım. alıntı yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ado

quote:

ben burda bahsedilen topiği ve yapılan muhabbeti daha önce gördüm ve başka topikde bu şeylerin gereksizliğinden bahsettim sorunu çözmeye yönelik bişeyler yazacaktım sinirlenip vaz geçmişdim bu kadar gırgıra gerek yok arkadaşlar tamam bizde yaptık yeri ve zamanında ama problemlerin çözümüne yoğunlaşmalıyız örneğin ve aleyküm selam dedikden sonra konu ile ilgili yorumumuzu yapmalıyız

burada çok güzel yazmışsın ama kendin başka topiclerde polemik yaratıcı mesajlar atmaktan çekinmemişsin.yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara köstek olup yardım heveslerini kırmakla elinize ne geçecek ki?

varsa bildiğin bir şey yaz,doğrusu yanlışı ile ortaya çıksın,senin yanlış bildiğinde , karşı tarafın yanlış bildiğide gün yüzüne çıksın ve bu vesile ile diğer üyelerde bu problemler ile ilgili bilgiye sahip olsun.ama üstü kapalı veya imalı mesajlar ortamı germekten ve sinirleri bozmaktan başka bir işe yaramaz...
    lütfen bunlarıda gözardı etmeyelim...

bahsettiğim link aşağıda
    attığın mesajları kontrol et istersen...

http://forum.donanimhaber.com/m_6610954/mpage_1//tm.htm#6699876

ben orda bi markayı kötülememek için ayrıntıya girmedim bu kadar kızıcağını bilseydim üstü kapalı bir yorum bile yapmazdım vestel ado

• quote:

Orjinalden alıntı: ergenn

+1 barbaros kardeş kişiliğini bi gözden geçirsen ii olur

sana mı düştü benim kişiliğimi yargılamak eşim değilsin dostum değilsin insanlara hakaret etme yetkisini sana kim verdi? benim kişiliğimi bırak sen bi gözlük tak eğer takıyosan modifiye ettir yada yazıyı nerenle okuduğuna dikkat et...ado da bi ara böyle bişi yapmıştı benimde tepkimi çekti fakat bu göz doktoru yorumunu yapmak şimdi bana nasip oldu.bunu karşılıklı laf sokma olayına dönüştürmeyin biraz saygılı olun lütfen

• quote:

vestel ado

vestel???
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

vestel ado

vestel???

arkadaş vestel servisi işletiyo renkdaş o yüzden öle yazdım bu konu hakkındada çok hassas galiba öyle görünüyo
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

vestel ado

vestel???

arkadaş vestel servisi işletiyo renkdaş o yüzden öle yazdım bu konu hakkındada çok hassas galiba öyle görünüyo

bütün markalar konusunda hassasım
    o yüzden hiç bir markaya karalama yaptırmıyorum.ayrıca vestel servisi olduğumu hiç gizlemedim,sanada bahsi geçen topicde yazmıştım bildiğin bir şey varsa söyle doğru yanlış ortaya çıksın diye
    ayrıca konumuz markalar değil saptırma istersen
    senin , burada birilerine yardımcı olmaya çalışan üyelere takındığın tavırdan bahsediyorum.
    bunun vestel - sony - beko olması önemli değil...
    kimseyi küçümsemeye hakkın yok,laf sokma meraklısı olanda sensin bence...

• quote:

senin , burada birilerine yardımcı olmaya çalışan üyelere takındığın tavırdan bahsediyorum.

öyleyse burada birilerine yardımcı olmaya çalışan üyelerden takındığım tavır için özür diliyorum.kimseyide küçük görmüyorum bu forumdaki kimseyle sorunum yok fakat beni tanımayan birinin benim kişiliğim hakkında kötüymüş gibi bi söylem yaratması hoşuma giden bişey değil senide bu arkadaşın küçük düşürücü sözlerine tepki koymanı beklerdim neyse bu olaylar forum yöneticilerini daha fazla tanımamıza neden oluyo.

• quote:

quote:

öyleyse burada birilerine yardımcı olmaya çalışan üyelerden takındığım tavır için özür diliyorum.kimseyide küçük görmüyorum bu forumdaki kimseyle sorunum yok fakat beni tanımayan birinin benim kişiliğim hakkında kötüymüş gibi bi söylem yaratması hoşuma giden bişey değil senide bu arkadaşın küçük düşürücü sözlerine tepki koymanı beklerdim neyse bu olaylar forum yöneticilerini daha fazla tanımamıza neden oluyo.

senin hakkında kötü konuşan üyenin mesajını görür görmez sildim zaten
    başlattığın tartışmalarda sana yönelik negatif dönümler olmasını yadırgamaman lazım

mesela bir üye ye "hadi yaa gördük nasıl olduğunu" gibi bir mesaj atarsan gelebilecek karşılığı baştan kabul etmiş olursun
    sen bu şekilde mesajlar atıp ortamı gerip sonrada topu yöneticilere atamazsın...

• konu iyice dallanıp budaklandı. isterseniz kapatalım artık. sayın admin bu gereksiz bir mesaj mahiyetinde bir topic bence. burada boşuna yer kaplamasına gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.