Bildirim
Anlayan biri baksın!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: paintkiller :D
Bende Samux 3000 plus var. Sifre cozebilme ozelligi var ama nasil kullanicam bilmiyorum ben Discovery Chanel ve National Geographic gibi belgesel kanali nasil izleyebilirim bilen var miiii
senin söylediğin yerli platformlar yasağına giriyor sana bu konuda kimse yardım etmez ki serverli cihaz alıp ingilizce yayınları seyredersin astra19.2 hotbird13 gibi uydularda senin ki ise fta uydu zannedersem fta böyle uygulama yok boşa uğraşma kafanı bozmaya değmez....
-
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
quote:
Orijinalden alıntı: paintkiller :D
Bende Samux 3000 plus var. Sifre cozebilme ozelligi var ama nasil kullanicam bilmiyorum ben Discovery Chanel ve National Geographic gibi belgesel kanali nasil izleyebilirim bilen var miiii
senin söylediğin yerli platformlar yasağına giriyor sana bu konuda kimse yardım etmez ki serverli cihaz alıp ingilizce yayınları seyredersin astra19.2 hotbird13 gibi uydularda senin ki ise fta uydu zannedersem fta böyle uygulama yok boşa uğraşma kafanı bozmaya değmez....
aynen öyle. ingilizceni geliştirmeye bak sen dostum
-
Ya televizyondan olmasada internet sitelerine download ediyolar ya ordan falan izleyemez miyiz ? öyle bir site yok mu ?
Mesela Dizimag'ta Mythbusters var onu ordan takip ediyorum ama benim asıl istediğim İNANILMAZ KURTULUŞ'u izlemek istiyorum... Öyle bir internet sitesi bileeen
-
Up Up Up Up Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X