Şimdi Ara

Anlayanlar lutfen yardim etsin.Sitemdeki bu sorunu sizce nasil cozebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslarwww.tripod.com dan Trellix builder(suanda kaldirildi ve yalnizca eski uyeler kullanabiliyor.Webon buildere gectiler ve bi halta yaramaz) ilewww.islamekseni.com adli bi website kurdum.Trellix kaliteli arayuzu ile gercten iyi bir buidler,tabi duzgun kullanirisaniz ve kendi kodlarinizi kullanirsaniz.Trellix i iyi kullaniyorum ve orataya hos diyebilcegimiz bir website cikartim.Fakat soyle bir sorun var...
    Donanimhaber Uyelerinden Bu Konuda Tavsiye Bekliyorum.Sizce Ne Yapmaliyim?
    1-Website PHP degil(html siteyi php ye nasil ceviririm bilmiyorum)
    2-FTP sunuculari standart sunuclardan farkli ve ileride ben bunu normal siteye tasimak istersem sorun cikacak gibi...

Yani aklima soyle bir fikir geldi. .html dosyalarinin tamamini(2.000 sayfalik site) tek tek siteme kaydedip(klasorleri ile birlikte)www.islamekseni.com u kullandigimi normal bi hosta atmak.Bu sekilde tahminimca calisir.(icerisinde .bak dosyalari da var ama ne ise yaradigini bilmiorum).Fakat bu sefer de site genelinde degisik yapamam gibi ?Yani sayfalari ayri ayri degsitirmek gerekmez mi 2000 sayfayida birden?Suan Builder kullaninca sorun yok cunku tum syafalara degisikligi kaydediyor(ornegin footer).Yani bu seferde footerdaki degisiklikler tum sayfalarda degil,sdc anasayfada goruncek:s

tripod.com a ayrica senelik $54 veriyorum bu site icin(bandwitdh=100gb Alan=1gb).Sizce mevcut duzeni bozup hosta mi gecmek deger mi ? Cunku ileride Tripod.com la bir anlasmazlik ciksa koca site gider...

Notuanki Trellix builder kullanimindan ve tripoddan memnunum ama analttigim gibi biraz erksikleri var.Site full html.PHP destegi yok.Olasi bir sorunda Teknik yardimi rahat alabiliyorum...

Sitem:www.islamekseni.com Host:www.tripod.com builder:Trellix

(Kisacasi bu sayfalari php ye cevirebilirmiym?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sultanmehmet01 -- 22 Ağustos 2011; 1:53:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.