Şimdi Ara

anlayın artık lol varken dota oynanmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boşuna tartışmaya gerek yok beyler riotun yaptığı çalışmalar ortada halkın desteğiyle beraber lol dotayı siler bu gidişle
    http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=719969

• şehir turnuvalarında nakaratı oyunculara söyletiyorlar sen ne diyorsun, çocuk meşhur oldu
  • Anlayamazsınız
  • verkozuuuuuuu vereneeeeeeee garenın yuregııııııııııııııııı buuuu şarkııııııııııııııııııııııııı kalıbımın sahıbıneeeeeeee AOSJDPOASJD
  • Emek vermiş çocuk en azından.

Aman dotadan uzak bizden uzak.
  • bu şarkı kalbimin tek sahibine, league of legends karakterLERine
  • Bu ibretlik paylaşım sayesinde aydınlandım ve dota'yı silip lol yükledim huzura erdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gülüp dalga geçiyorsunuz ama bu mmr sisteminin gelişi(hesap satışları),oyunu basitleştirme çabaları(oyun wc3 ve dota 2 nin başlarına nazaran çok daha kolay öğrenilebilinir bir halde),free oluşu,kolay erişebilinir olması(önceden adam dota ı kurmaya erindiğinden yüklemiyordu, patchları felan yapacak da onu kuracak da şimdi steamdan direk indirebiliyor) felan yakın gelecekte dotanın da bu hale gelmesine yol açacak.

Ki eminim şu anda alt seviyelerin çoğu bunlarla kaynıyordur.
  • Her oyun karşıda prolara denk geliyorum da, esas kanıma dokunan takımımda illa 2+ "çomar"a denk gelmem. 11 levelım(mücadele puanı ile kasılan level) karşıya hep yeniliyoruz fakat yenilmek boyut atladı artık. 15 dkda wraith king nasıl bkb+basher tamamlayıp 1v5 yapar?

Normalde böyle qq yapmam ama bitmiyor, bir kere olup bitse bir şey demeyecem. Bu yüzden bence lol de dota da dota 2 de aslında bütün moba oyunları oy-nan-maz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -şerafettin -- 16 Ocak 2015; 17:27:02 >
  • Bu lolcülere çok acıyorum ya. :(
  • işte bu yüzden dota
  •  anlayın artık lol varken dota oynanmaz

• lee şin op
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.