Merhaba, Anlık donma kasılmalar yaşıyorum, usb dropları vs. occt test power çalıştırdığımda reset atıyor. PSU da arıza olma ihtimali var mı ? Yoksa bu occt yeni sürüm mü sorunlu ? kullandığım sürüm 13.1.7 . PSu'nun da garantisi var yeni psu alıp bunu garantiye göndermeli miyim ? Denediklerim aşağıda; thermaltake 1000w gold gf3 kullanıyorum. AM5 DDR5 rtx4070TI sistem kurulu. Ryzen İşlemci garantiye gitti sorun yok. Anakart 3 kez garantiye gitti en son ki videolarında sorun yok ekran kartı 1 kez garantiye gitti termaller yenilendi sorun yok Ram'leri memtest86 ile kendim 4 saat test ettim , Test PASS. SSD lerde 980 pro ve 970 evo plus kullanıyorum ki daha önceki sistemden gelmeler orda da sorun yoktu magician yazılımında da gördüğüm kadarıyla sorun yok. Temiz kurulum, bios güncelleme ve default ayarlar, sıvı sğutucu harici stok fan, ekstra fanları çıkartıp bileşenleri aza indirerek bile test yaptım ama sorunu çözemedim. Desteklerinizi bekliyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 26 Eylül 2024; 20:17:9 > |
Bildirim