Bilgisayarımda bazen anlık donuksamalar yaşanıyor.Tam donma değil ama bir takılma söz konusu.Bazı arkadaşlardan "AMD PROCESSOR DRİVER" diye birşeyler duydum ama öncelikle size danışayım dedim.Bu anlık donuksamalar bazen müzik dinlerken anlık cızıltı veya "Pointblank" dahi anlık takılma olarak ortaya çıktığından şüpheleniyorum.
Her Türlü Görüş Ve Önerilerinizi Bekliyorum hemen uygulayıp Cevap Vermeye Çalışacam.Sadece Haftasonları Bilgisayara oturabiliyorum.Bu sebeple bu cumartesi-pazar içinde bir çözüm bulalım.Yardım Eden Veya Etmeye Çalışan Her Arkadaşıma Şimdiden Teşekkür ederim.Allah Şimdiden Razı Olsun...
müzik dinlerken cızırtı veya takılma oluyosa ses kartı driverını güncelleyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: 69aytac
müzik dinlerken cızırtı veya takılma oluyosa ses kartı driverını güncelleyebilirsin
Bazen anlık cızırtı veya takılma oluyor.Ses Kartını Nerden Güncelleyebilirim?Link verirsen Sevinirim....
harici ses kartı varsa marka modeline göre sitesinden güncelleyebilirsin,değilse programlarla güncelleyebilirsin.
quote:
harici ses kartı varsa marka modeline göre sitesinden güncelleyebilirsin,değilse programlarla güncelleyebilirsin.
Gigabyte'nin Sitesinden Anakartıma Uygun Olanı İndirsem Olur mu?
en uygun yöntem o olur
Peki Ara Sıra PC de de Bir Donuksama Söz Konusu Ama Donmuyor Donuksuyor.Onu Nasıl Düzeltcem.Arkadaşım Amd Processor driver İndir Yükle dedi Denedim Yüklenmedi İşlemci desteklenmiyor diye bir hata verdi.İstiyorsan Resim Atabilirim hata ile ilgili.
işlemci amd ise sitesinden kendi işlemcini bulup driverları güncelleyebilirsin
quote:
işlemci amd ise sitesinden kendi işlemcini bulup driverları güncelleyebilirsin
Sesle ilgili donuksamalar driver güncelleştirmemle ciddi oranla azaldı hatta kesildi diyebilirim.Ama Amd sitesinden driveri buladım.Benim için Araştırır buraya linkini koyarsan sevinirim.(Amd Phenom II x6 1055t) Şimdiden Hepinize Çok Ama Çok Teşekkürler...!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme