Şimdi Ara

Anlık görüntü atlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda fps veya ping açısından bir sıkıntı yok. 200 üstü fps, 50-60 civarı pingim var. Lakin oyunu oynarken her tıkladığımda karakter sanki flaş atmış gibi ileri geri oynuyor. Sanki laga girmiş gibi ama sürekli oluyor. Her ekrana tekrar tıkladığımda yeniden gerçekleşiyor. Çok sinir bozucu bir durum. Başka online oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum lol ile alakalı bir durum var çözemedim. Silip yeniden kurup kotayı göçertmek istemiyorum bir çözüm bilen vardır umarım. Saygılar.

• Fpsi 120-80'e falan sabitlemeyi denedin mi ?
  • Acaba hareket öngörme mi acik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var 26 sabit pingle oynuyorum ping sabit 120 ama oyun laglı gibi geliyor anlık atlamalar oluyor yayın izlerken adamların oyunu falan aşırı akıcı karakteri resmen olduğu yerde 360 derece hızlı hızlı döndürebiliyorlar ben yapamıyorum animasyon iptalinde falan sıkıntı yaşıyorum bazen sorun ne acaba bi ayar falan mı yapılması lazım ?
  • Benimde olurken ekran donuyor hafif bi kasinti oluyor ama hep olurken oluyor.

• Fpsi 60a sabitleyin duzelecektir

• Fps sabitleyince düzeldi arkadaşlar. Daha önce olmuyordu bu neden böyle oldu ki acaba ?

Teşekkürler cevaplar için. : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

Fps sabitleyince düzeldi arkadaşlar. Daha önce olmuyordu bu neden böyle oldu ki acaba ?

Teşekkürler cevaplar için. : )

Aşırı fazla fps ile oyun oynamak iyi değil,60 üstünü farketmiyorsun zaten.80-120 arası mükemmel bence.

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Artık buna dikkat edeceğim oyunlarda. :D İyi bir ekran gerekiyor sanırım yüksek fpslerde iyi verim almak için.
  • Fps eski halindeyken dikey senk'i bekle secenegi acikmiydi ? Aciksa kapatip bir denermisin ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.