Şimdi Ara

TV'ye bağlayınca yaşanan fps düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk başta monitörüm ve televizyonum 1080p ekran kartım ise gtx 1070.

bugün hdmi kablom geldi, ilk defa tv!ye bağladım, gta 5 i açtım o da ne fps bir türlü sabit kalmıyor, genellikle 30 fpsnin altına düşüyor.

tv'yi kapadım, monitöre geçtim oyun 59 fps sabit.

bu sorun neden olmuş olabilir arkadaşlar sonuçta çözünürlük aynı...

• Tv kaç ghz destekliyor ve kablo 1.4 hdm mi ? kontrol et ,bende tv de kullanıyorum sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Tv kaç ghz destekliyor ve kablo 1.4 hdm mi ? kontrol et ,bende tv de kullanıyorum sorun yok.

100 hz, evet 1.4. kablo fps drop a neden olur mu uygulamada da gösterecek şekilde?
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    vsync kapattığında yüksek fps görürsen o ekran 30hz gibime geliyor tvdeki hz değeri biraz farklı çalışıyor diye hatırlıyorum
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Sende ki televizyonun marka-model ve menüsünü bilmiyorum ama paylaştığım resimdeki gibi seçenekleri olması gerek, (Bilgisayar-Oyun Konsolu) deneyip sonucu paylaşırsın.

TV'ye bağlayınca yaşanan fps düşmesi
  • Gta'da vsync half seçeneğini açmış olabilir misin ? Fps'yi 60a getirdiğinde 30a, 30a getirdiğinde 15e sabitliyor.
  • Yok en fazla 60 hz olmak uzere surekli fps drop oluyor. Arayuzden oyun olarak sectim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam masaustumde sağ tıkla görüntü çözünürlük ayarlarından en yüksek Hz değerine ayarla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vsync kapatın fps sabitliyor olabir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.