Şimdi Ara

RTX 3050 laptopta Discord'da yayın açınca donma ve FPS düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, direk hataya geçiyorum izninizle.

1) Discord yayını açtığımda oyun içinde arada bir giren droplar, donmalar (oyun donuyor ardından geliyor mouse falan da takılıyor, ses de aynı şekilde.)

2) oyun içindeyken Alt Tab attığımda Discord da donmalar, garip bir şekilde açtığım uygulamalarda drop ve donmalar alıyorum. Masaüstüne aldığımda (oyun içerisinde) herhangi bir donma ve takılma almıyorum. (buradaki takılmalar da aynı şekilde, 1. Hata'yla aynı.)

Şu anda aldığım hatalar ve sorunlar bunlar arkadaşlar belki daha böyle sorun vardır ancak ben farkında değilimdir, sorun 5 gündür var yani önceden hiç böyle bir olmuyordu aniden oldu hiçbir fikrim yok neden oldu.

Bilgisayar da virus de yok, Kaspersky'dan tarama yaptım herhangi bir şey çıkmadı.

Sorunun başladığı zaman ise sanırsam DDU ile ekran kartı driverlarımı resetleyip güncellerini indirdikten sonra başladı, yardımcı olur musunuz arkadaşlar.

Hatayı şöyle videoya aldım burada kasmalar baya az ancak oyun içindeyken (en basit oyunda bile oluyor) alt tab attığımda drop giriyor fazlasıyla.

• hzjhin H kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem bilgilerinizi yazabilir misiniz , pc hafizanizin ne kadari dolu ayrica

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.