Şimdi Ara

Anna (2019) | Sasha Luss - Helen Mirren - Cillian Murphy - Luke Evans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anna (2019) | Sasha Luss - Helen Mirren - Cillian Murphy - Luke Evans

Anna Poliatova, temelde bir suikastçıdır ama asla normal bir suikastçı değil. Onun çarpıcı güzelliğinin altında altında dünyanın en korkulan hükümet suikastçılarından biri yatar. 24 yaşında olan Anna’nın kim olduğunu ve içinde kaç kadın saklandığını kimse bilmemektedir. Genç kadın, Moskova'da pazardaki sıradan bir satıcı mı, Paris’te yaşayan bir model mi, yozlaşmış bir polis mi, yoksa sadece zorlu bir satranç oyuncusu mu? Onun gerçekte kim olduğunu bilmek için oyunun sonuna kadar beklemek gerekecektir. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 8 Haziran 2020; 6:27:29 >

• Güzel bir casusluk filmi olmuş, john wick in kadın versiyonu gibi bir şey. Sasha Luss'un ilk oyunculuk deneyimi olmamasına rağmen oldukça iyi oynamış. Helen Mirren, Cillian Murphy gibi yetenekli oyuncular da cabası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 21 Eylül 2019; 15:14:21 >
  • Ortanın bir tık üstünde benim için sürükleyici bir film ama senaryo biraz daha iyi olabilirdi oyunculuklar tatmin edici izlenebilecek bir film kötü değil hep bir şüphe var filmde ve bu sürükleyebilir izleyeni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum sitelerde torrentlerini görünce konusunu açsam mı diye düşünüyordum açan olmuş.
  • Benımde dikkatimi çekti indirdim, ama dublaj dosyası daha düşmemiş beklıyorum hala izlemek için.
  • Güzel filmdi, sıkmadan izletti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.