Call me, I'm feeling so lonely, I'm lost without you Ara beni, kendimi çok yalnız hissediyorum, sensiz kaybolmuşum Call me, all I'm asking is to hold me, just one more time Ara beni,bütün istediğim bana yalnızca bir kez daha sarılman Sleepless nights, with sweating agony Uykusuz geceler, terleyerek ıstırapla thinking how it all went wrong for me, düşünüyorum her şeyin nasıl benim için kötü gittiğini baby please, my life depends on you, bebeğim lütfen, hayatım sana bağlı there's no one else, I'm still in love with you başka biri yok, hala sana aşığım Call me, I'm feeling so lonely, I'm lost without you ara beni, çok yalnız hissediyorum, sensiz kaybolmuşum Call me, all I'm asking is to hold me, just one more time Ara beni, bütün istediğim yalnızca bana bir kez daha sarılman please call me, I'm feeling so lonely, Lütfen ara beni, çok yalnız hissediyorum I need to hear your voice, sesini duymaya ihtiyacım var call me all I'm asking is to give me, one last chance ara beni bütün istediğim bana son bir şans vermen Cause I know, I'm nothing without you Çünkü biliyorum, sensiz bir hiçim I know, you're all that matters Biliyorum, tek önemli olan sensin I know, you're the only one baby Biliyorum, sen teksin bebeğim I know, don't let me down Biliyorum, beni hayal kırıklığına uğratma Playing our songs, looking at photographs, Şarkılarımızı çalıyorum, fotoğraflarımıza bakıyorum its breaking my heart, baby whats wrong with us, Kalbimi kırıyor, bebeğim sorunumuz ne its half past three, and I can't sleep tonight, saat üç buçuk, ve uyuyamıyorum bu gece I'm thinking of you, just like I did last night Seni düşünüyorum, tıpkı geçen gece yaptığım gibi Call me, I'm feeling so lonely, I'm lost without you Ara beni, çok yalnız hissediyorum, sensiz kaybolmuşum Call me, all I'm asking is to hold me, just one more time Ara beni, bütün istediğim bana yalnızca bir kez daha sarılman please call me, I'm feeling so lonely, lütfen ara beni, çok yalnız hissediyorum I need to hear your voice, sesini duymaya ihtiyacım var call me all I'm asking is to give me, one last chance ara beni bütün istediğim bana son bir şans vermen Cause I know, I'm nothing without you Çünkü biliyorum, sensiz bir hiçim I know, you're all that matters Biliyorum, tek önemli olan sensin I know, you're the only one baby Biliyorum sen teksin bebeğim I know, don't let me down Biliyorum, beni hayal kırıklığına uğratma Çeviri: özlem Email: hermione_ozlem@mynet.com
quote:Orjinalden alıntı: tedoa® Call me, I'm feeling so lonely, I'm lost without you Ara beni, kendimi çok yalnız hissediyorum, sensiz kaybolmuşum Call me, all I'm asking is to hold me, just one more time Ara beni,bütün istediğim bana yalnızca bir kez daha sarılman Sleepless nights, with sweating agony Uykusuz geceler, terleyerek ıstırapla thinking how it all went wrong for me, düşünüyorum her şeyin nasıl benim için kötü gittiğini baby please, my life depends on you, bebeğim lütfen, hayatım sana bağlı there's no one else, I'm still in love with you başka biri yok, hala sana aşığım Call me, I'm feeling so lonely, I'm lost without you ara beni, çok yalnız hissediyorum, sensiz kaybolmuşum Call me, all I'm asking is to hold me, just one more time Ara beni, bütün istediğim yalnızca bana bir kez daha sarılman please call me, I'm feeling so lonely, Lütfen ara beni, çok yalnız hissediyorum I need to hear your voice, sesini duymaya ihtiyacım var call me all I'm asking is to give me, one last chance ara beni bütün istediğim bana son bir şans vermen Cause I know, I'm nothing without you Çünkü biliyorum, sensiz bir hiçim I know, you're all that matters Biliyorum, tek önemli olan sensin I know, you're the only one baby Biliyorum, sen teksin bebeğim I know, don't let me down Biliyorum, beni hayal kırıklığına uğratma Playing our songs, looking at photographs, Şarkılarımızı çalıyorum, fotoğraflarımıza bakıyorum its breaking my heart, baby whats wrong with us, Kalbimi kırıyor, bebeğim sorunumuz ne its half past three, and I can't sleep tonight, saat üç buçuk, ve uyuyamıyorum bu gece I'm thinking of you, just like I did last night Seni düşünüyorum, tıpkı geçen gece yaptığım gibi Call me, I'm feeling so lonely, I'm lost without you Ara beni, çok yalnız hissediyorum, sensiz kaybolmuşum Call me, all I'm asking is to hold me, just one more time Ara beni, bütün istediğim bana yalnızca bir kez daha sarılman please call me, I'm feeling so lonely, lütfen ara beni, çok yalnız hissediyorum I need to hear your voice, sesini duymaya ihtiyacım var call me all I'm asking is to give me, one last chance ara beni bütün istediğim bana son bir şans vermen Cause I know, I'm nothing without you Çünkü biliyorum, sensiz bir hiçim I know, you're all that matters Biliyorum, tek önemli olan sensin I know, you're the only one baby Biliyorum sen teksin bebeğim I know, don't let me down Biliyorum, beni hayal kırıklığına uğratma Çeviri: özlem Email: hermione_ozlem@mynet.com