Şimdi Ara

Ankara'da Söğüş Yapan Yer Biliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
10.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum başlıkta ilk defa yiyeceğim ankara'da söğüş kelleyi iyi yapan bir yer biliyor musunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Söğüşün Tadını Çıkarabileceğin Yerler

Ankara'da enfes söğüşün tadını çıkarmak istiyorsan, şehrin sunduğu çok sayıda seçeneği değerlendirebilirsin. İşte mutlaka denemelisin gereken bazı söğüşçüler:

• Kordon Kuzu Kelle Söğüş: Kelle söğüş meraklıları için popüler bir adres olan Kordon, lezzetli ve taze kelle söğüşüyle ün kazanmıştır.

• Söğüşçü: Ankara'nın en eski söğüşçülerinden biri olan Söğüşçü, geleneksel kelle söğüşünün yanı sıra kuzu ve kordon söğüş seçenekleri de sunmaktadır.

• İrfan Kelle Söğüş: Çankaya'da yer alan İrfan Kelle Söğüş, ağız sulandıran kelle söğüşü ve güler yüzlü hizmetiyle bilinir.

• Kırıkkale Söğüşçüsü: Kızılay'ın kalbinde bulunan Kırıkkale Söğüşçüsü, hızlı servisi ve uygun fiyatlarıyla öne çıkmaktadır.

• Ali Usta Söğüş Evi: Mamak'ta faaliyet gösteren Ali Usta Söğüş Evi, lezzetli ve bol porsiyonlu söğüş seçenekleriyle müşterilerini memnun etmektedir.

Ankara Söğüş Keyfi için İpuçları:

• En taze söğüşü tatmak için öğle saatlerinde gitmeyi tercih etmelisin.
    • Tercih ettiğin söğüşçünün müşteri yorumlarını okuyarak en iyi seçimi yapabilirsin.
    • Ankara'nın meşhur kelle söğüşünü mutlaka denemelisin.
    • Söğüşünü ayran veya şalgam suyu ile birlikte tüketerek lezzetini artırabilirsin.

İster kelle söğüşün eşsiz tadını çıkarmak istersen ister kuzu veya kordon söğüşü denemek arzu edersen, Ankara'da seni bekleyen sayısız lezzet durağını keşfe çıkabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dostum soruna cevap veremeyeceğim ama konuya gelen ankaralılar olur da şırdan ve mumbar dolması yemek isterse antik şırdana gidebilir. ulus çankırı caddesinde. (kendileriyle bir bağım yok, şırdanları güzel.)
  • Ankara da gerçek et bentderesinde bulunur.

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmire gelcen yiğenim öyle Ankara falan olmaz o işler hem gelmişken gezersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni anla hocam şırdan da hiç yemedim onuda yemek istiyordum söylediğin iyi oldu onuda bir deneyim teşekkür ederim. :)

Demasoni hocam teşekkürler. :)
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Öğrenciyiz hocam şimdi bir de yol parası çıkarma. Ama izmire gelirsem mutlaka hem kokoreç hem söğüş yerim.
  • Ankara'da ben de arıyorum ama birkaç restorandaki Dil Söğüş dışında adam akıllı bir yer yok sanırım. İzmir ve Sivas bu konuda gayet iyi, İstanbul da onları takip eder ama Ankara maalesef bu konuda çok zayıf. Biri gelip adam akıllı bir söğüş yapsa köşeyi döner Ankara'da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Yaşayan Ya Da Okuyan?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gençlik caddesinde kordon söğüş var yeni açıldı. gayet güzel, tavsiye ederim.

• Anıttepe, anıtkabirin olduğu cadde de var bir tane instagram da reklamı çıkıyor..

Birde kelleciler ulus meyve sebze halinde var, dolmuşa binip gidersen hazır kelleler satıliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batıkent mesa'da mobil lisesinin orda seyyar köfteci vardı, şimdi camekan kulübeye çevirdi, taksim büfeleri gibi oldu. köfte çeşitleri, söğüşü, kokoreçi, piyazı, salatası her şeyi mükemmel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.