Şimdi Ara

anne baba için tv tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. şu sıralar ailem için tv araştırması içindeyim fakat bu konudan hiç anlamıyorum. ailem yaşını başını almış insanlar bu açıdan 3d smart tv gibi özellikleri kullanacaklarını düşünmemekteyim . tivibu vs gibi hd kanallar içeren paket ile ara sıra film izleme vs gibi basit fonksiyonla yeterli daha çok sd kullanılacak yani. yalnız görüntü kalitesinin iyi olması ve iyi bir panel kullanılmasını istiyorum. kendi çapımda araştırıkenLG 42LS5600 modelini uygun gördüm fiyatı 1100 tl civarı pek fonksiyonu yok ve yeterli gibi görünüyor başka hangi cihazları önerirsiniz? fiyat olarak 1000 tl civarı olması iyi olur büyüklük olarak da orta boy teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frukfruk -- 27 Ekim 2012; 19:05:31 >

• samsung ve lg kendi panellerini üretip diğer markalar bunlardan panel alıyomuş bende samsung lg arasında kaldım ama % 90 samsung alıcam

kaç ekran düşünüyosun birde
  • ekran olarak tam emin değilim yani sanırım gidip bakmam lazım ekran boyutlarına 42LS5600 42 inch oluyor mesela yeterli olur mu?
  • odanın büyüklüğüne göre alacaksın bu yardımcı olur sana

anne baba için tv tavsiyesi.
  • hocam tamam 42 uygunmuş :) 42 için bahsettiğim model nasıl sizce?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.