Şimdi Ara

Anneler Günü Hediyesi Fikirleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
7
Favori
8.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilaydakardelen

quote:

Orijinalden alıntı: kararanay

Teşekkür ederim Bu hafta o kadar çok araştırma yaptım ki bundan sonraki anneler gününde hiç araştırma yapmam hiç takılmadan bir şeyler alabilirim diye düşünüyorum. Sabah bi şeyi çok beğenmiştim ama şuan onu bulamıyorum hangi sitedeydi acaba

Bakın ne bulduuuuuummm! Eşarp organizeri. Eşarpları asmak için tasarlamışlar. Çok iyi değil mi sizce de?
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

Nerden buldun bunu bende istiyorum Bana da pm atar mısın rica etsem?

• ilaydakardelen kullanıcısına yanıt
    Ya pm atacağına nereden bulduğunu söle de merak edenler baksın bende şimdi pm at mı diyim.
  • kararanay K kullanıcısına yanıt
    Tek renkmiş. Ama siyah standart zaten başka renge ne hacet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mor Lahana

Ya pm atacağına nereden bulduğunu söle de merak edenler baksın bende şimdi pm at mı diyim.

Kızma yaw Al buradan baktımhttp://www.buldumbuldum.com/hediye/esarp_organizeri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilaydakardelen -- 7 Mayıs 2014; 20:15:19 >

• Dizileri hep benim bilgisayarımda izliyordu. Akşam işten gelince kaldıramıyordum pc nin başından. Bende tablet aldım.

Hatta goldda çok güzel bir kampanya var. 500 tl üstüne 100 tl indirim. Konu linki:

http://forum.donanimhaber.com/m_91537053/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 7 Mayıs 2014; 20:19:58 >

• Benim annem hiç o kadar teknolojik olamadı 60-65 yaşındaki kadını tabletle düşününce tebessüm edilesi bir manzara oluşuyor
  • Ben dün anneme Tefal Çelik Çay Makinesi aldım cumartesi gecesi mutfağa bırakıcam pazar sabahı kalkıp mutfağa gittiğinde güzel bir sürprizle karşılacak inşallah

http://www.teknosa.com/urunler/120130169/tefal-tea-expert-celik-demlik-cay-makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 7 Mayıs 2014; 20:37:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Ben dün anneme Tefal Çelik Çay Makinesi aldım cumartesi gecesi mutfağa bırakıcam pazar sabahı kalkıp mutfağa gittiğinde güzel bir sürprizle karşılacak inşallah

http://www.teknosa.com/urunler/120130169/tefal-tea-expert-celik-demlik-cay-makinesi

Vestel'in anneler günü için hazırladığı reklamı izlediniz mi bilmiyorum, izlemediyseniz mutlaka izleyin Adam annesine semaver hediye ediyo annesi de içinden "Sen bize çay koy, her zamankinden daha fazla çay demle demek istiyor oğlum" diye düşünüyor. Çay makinesi dediniz de aklıma o reklam geldi Güle güle kullansın inşallah..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Ben dün anneme Tefal Çelik Çay Makinesi aldım cumartesi gecesi mutfağa bırakıcam pazar sabahı kalkıp mutfağa gittiğinde güzel bir sürprizle karşılacak inşallah

Vestel'in anneler günü için hazırladığı reklamı izlediniz mi bilmiyorum, izlemediyseniz mutlaka izleyin Adam annesine semaver hediye ediyo annesi de içinden "Sen bize çay koy, her zamankinden daha fazla çay demle demek istiyor oğlum" diye düşünüyor. Çay makinesi dediniz de aklıma o reklam geldi Güle güle kullansın inşallah..

Yok izlemedim ama iyiymiş bu ya bunu düşünememiştim aslında ne alacağımı bilemedim geçen hafta internetten çay makinelerine falan bakmış tesadüfen tarayıcı geçmişinde gördüm ve alırsam kötü bir hediye olmaz diye düşündüm başka bir şey de aklıma gelmedi hani ben de farkındayım hediyenin biraz eve alınmış gibi olduğunun ama bulamadım başka şey Umarım beğenenir
    Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim İnşallah sizin hediyenizi de anneniz güle güle kullanır

• ben anneme ne alsam o benim çeyizimine gidiyor. almıyorum bende artık o yüzden
  • brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    Yok zaten güzel bir hediye, yani ne hediye alınması gerektiği konusunda fazla kararsız kalan biri, benim gibi psikopata bağlayıp ilginç bir şeyler alayım da annemi şok edeyim diye kasmaz. Senin hediyen ideal bir hediye Ama ben diyorum yaa daha farklı, annemin aklına gelmeyecek tarzda hediyeler arıyorum. Teşekkür ederim, umarım almaya karar vereceğim hediyeyi annem beğenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

ben anneme ne alsam o benim çeyizimine gidiyor. almıyorum bende artık o yüzden

Annelerin aklı çeyizimizde çünkü ahahah Kıyafet tarzı bir şey al sende çeyizine atamaz onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

ben anneme ne alsam o benim çeyizimine gidiyor. almıyorum bende artık o yüzden

Sende çeyizine bir şeyler al o zaman böylelikle çeyiz tamamlanmış olur. Benim annem çatır çatır kullanıyor, sağ olsun beni evlendirmeyi hiç düşünmüyo
    Bakın bir de bugün ne pişirsem kavanozu yapmışlar. Annelerin en büyük dertlerinden biri de ne yemek yapacaklarını bilememeleri. Annem bana ne zaman sorsa kuru fasülye - pilav yap diyorum. Başka bir şey bilmiyorsun deyip beni azarlıyo. Bu kavanozdan hediye etsem hem kendimde kurtulmuş olurum

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    O da çok sinir bozucu bir durum. Ben aldığım hediyenin kullanılmasını isterim şahsen.
  • quote:

Bakın bir de bugün ne pişirsem kavanozu yapmışlar. Annelerin en büyük dertlerinden biri de ne yemek yapacaklarını bilememeleri. Annem bana ne zaman sorsa kuru fasülye - pilav yap diyorum. Başka bir şey bilmiyorsun deyip beni azarlıyo. Bu kavanozdan hediye etsem hem kendimde kurtulmuş olurum

Çok tatlı yea Bu kavanozun içinde yemek seçenekleri mi var şimdi ay çok güzel düşünülmüş öyleyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilaydakardelen

quote:

Çok tatlı yea Bu kavanozun içinde yemek seçenekleri mi var şimdi ay çok güzel düşünülmüş öyleyse.

Aynen. 60 tane yemek fikri varmış içinde. Bence de çok güzel düşünülmüş annelerin kafası 2 ay rahat eder eee bizim de tabii :P

Eğer topuklu ayakkabı almak istiyorsanız bu modelleri tercih edin. Hem bu sene moda hem bence gayette anne ayakkabısı gibi duruyor.
    Niye öle diyosunki bende giyerim bunu, rengi çok tatlı bu renk bi ojem var çok tatlı..
  •  Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

Hediye olarak bunu tavsiye edebilirim.

Normal fiyatı 260 TL Hepsiburada da indirimli fiyatı 119 TL.

Bu gün sipariş verirseniz yarın elinizde olur.

9 Taksit ile alırsınız.

Yanmaz yapışmaz güzel bir tencere seti.

Cem Ardıç Seramik Set Özellikleri
    * Çizilmelere karşı dayanıklı, çevreye duyarlı özel nano seramik kaplama
    * Dayanaklı ve şık iridyum dış yüzey
    * Ekstra kalın gövde
    * Özel yumuşak dokulu, şık ve ergonomik
    * Isıyı hızlı ve eşit dağıtarak enerji tasarrufu sağlayan kalın taban

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.