Şimdi Ara

Anneler Günü Hediyesi Fikirleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
7
Favori
8.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Maalesef indirim bitmiş.

http://www.hepsiburada.com/liste/cem-ardic-seramik-7-parca-set/productDetails.aspx?productId=mtcardcsetten7p&categoryId=60000276

Ama nette 130 TL ye satan yerler var.

hepsiburada deme bana

• quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

Kapitalizmin para kaynağı olan bu sonradan uydurma günleri fazla dikkate almayın bence.

Ama insanlar neredeyse o özel günler dışında sevdiklerine hiç hediye almıyorlar. Bu da üzücü bir durum
  • kararanay K kullanıcısına yanıt
    Bu kupa da çok sevimliymiş.. Kardeşinizle alabileceğiniz bir hediye. Bardaktaki çocukların ikisini kız ya da erkek yapabiliyormuşsunuz. Hem arkasına mesaj da yazabiliyomuşsunuz.
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararanay

Bu kupa da çok sevimliymiş.. Kardeşinizle alabileceğiniz bir hediye. Bardaktaki çocukların ikisini kız ya da erkek yapabiliyormuşsunuz. Hem arkasına mesaj da yazabiliyomuşsunuz.

3 kardeşsek ne yapıcaz. 3 kardeşli yapılabiliyor mu Çok beğendim aslında.

• Mor Lahana M kullanıcısına yanıt
    Ahaha çok güldüm ya Sana değil, 7-8 kardeşi olanlar için kupanın üzerinde halaya tutuşmuş gibi duran bir topluluk düşündüm Ama iki kardeş için var bir tek tek çocuk ya da iki den fazla çocuk olmuyomuş. Üzgünüm :(
  • quote:

Ahaha çok güldüm ya Sana değil, 7-8 kardeşi olanlar için kupanın üzerinde halaya tutuşmuş gibi duran bir topluluk düşündüm Ama iki kardeş için var bir tek tek çocuk ya da iki den fazla çocuk olmuyomuş. Üzgünüm :(

A Kupada yer kalmaz o zaman. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

bu tepsi de bir harika dimi offf çok asil duruyo. Annem görse çıldırır..
  • Düşünce Seli D kullanıcısına yanıt
    Hmm zarifmiş gerçekten. Benim annem bunu kullanmaya kıyamaz, kullan sanki ne var dünya malı dünyada kalır.
  • Düşünce Seli D kullanıcısına yanıt
    Ben bu takımın tepsisini çok beğendim. Takım olarakta çok iyi ama tepsiye ayrı bi vuruldum.
  • Bence bu tarz günler para harcatmak için çıkarılmış günlerdir.

Oysa sevgimizi belli eden güzel bir cümle bile dünyanın en güzel hediyesinden daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bunlar hep kapitalizm
  • quote:

Orijinalden alıntı: occupant

Bence bu tarz günler para harcatmak için çıkarılmış günlerdir.

Oysa sevgimizi belli eden güzel bir cümle bile dünyanın en güzel hediyesinden daha iyidir.

Öyle ama kimse güzel cümlelerle uğraşmıyor ki. Kaçı acaba özel günler olmasa annesine ( sevgilisini dahil etmiyorum sevgiliye hep destek tam destek) hediye alır ki! Ben kimse sorsam anneler gününden anneler gününe hediye aldığını söylüyorlar. Bu sefer de iyi ki anneler günü varmış diyoruz!
    Anneniz için tema vakfı aracılığıyla ağaç dikebilirsiniz. Anneniz için Türkiyenin herhangi bir yerinde dikilen ağaçlar için size böyle bir sertifika veriyorlar. Çok güzel bir uygulama dimi?
  • quote:

Anneniz için tema vakfı aracılığıyla ağaç dikebilirsiniz. Anneniz için Türkiyenin herhangi bir yerinde dikilen ağaçlar için size böyle bir sertifika veriyorlar. Çok güzel bir uygulama dimi?

Çok iyi düşünülmüş gerçekten hem ilginç bir sürpriz bir açıdan da. Bunun çocuk esirgeme kurumları için düzenlenmiş olanları da var diye hatırlıyorum..

• Anneniz ağacı ne yapsın...

Elle tutulur bir şeyler olması lazım...

Baktıkça kullandıkça sizi hatırlayacağı bir şeyler olması lazım...

Bilemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Anneniz ağacı ne yapsın...

Elle tutulur bir şeyler olması lazım...

Baktıkça kullandıkça sizi hatırlayacağı bir şeyler olması lazım...

Bilemiyorum...

/>

Niye öyle diyosun ki, hem sertifika veriyorlar. Çerçeveletip annene verdiğinde, her gördüğünde hatırlayacağı ve bir yerlerde onun adına dikilmiş bir ağaç olduğunu hatırlayıp mutlu olacağı bir hediye olduğunu düşünüyorum. Hem bence anneler gününü gereksiz bulanlar sosyal yardım kurumlarına da anneler günü bahanesiyle yardım edebilirler. Bu hem sadece TEMA vakfı için geçerli değil. Böyle bir sürpriz de ilginç olabilir. Hani küçük bir hediye alırsın, seni tatmin etmez eksik bir şeyler olduğunu düşünürsün o zaman böyle bir sertifika da yaptırıp hediyenizi destekleyebilirsiniz.

• Ben de şöyle etraflıca araştırdım da gerçekten sosyal yardım kuruluşlarının anneler gününe özel düzenlediği etkinlikler var. Kararanay* dediğiniz yerde böle bi şeyden bahsetmişler.http://www.buldumbuldum.com/blog/anneler-gunune-ozel-hayat-veren-manevi-6-hediye-fikri.html/
    Domino's Pizza
    Anneler Gününe Özel "Kalpli Pizza"

Az sonra inceleme yapacam. Fotoğraf atarım..

Hediye + Kalpli Pizza annenizi mutlu eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Domino's Pizza
    Anneler Gününe Özel "Kalpli Pizza"

Az sonra inceleme yapacam. Fotoğraf atarım..

Hediye + Kalpli Pizza annenizi mutlu eder

Aynen, başka bir hediye de almak kaydıyla kalpli pizza da olabilir Nasıl oluyormuş ki senden görselleri bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünce Seli -- 8 Mayıs 2014; 15:41:57 >
    Diyelim ki 4 kardeşsiniz.

11 Mayıs 2014 pazar günü geldiniz annenizin yanına.

Sıra ile kardeşleriniz aldıkları hediyeleri çıkarıp verdiler.

Anneniz hediye paketlerini açtı ve sevindi.

Sıra size geldi, sizde uzattınız TEMA vakfından annenizin adına dikilmiş ağacın sertifikasını.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.