Şimdi Ara

Anneler Günü Hediyesi Fikirleri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
7
Favori
8.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: ilaydakardelen

Bu benim için geçerli değil tabii çünkü ben fakirim hahah

Bizde çok fakiriz Allaha şükür...

/>

Aman Allah başka dert vermesin hocam

• kararanay K kullanıcısına yanıt
    İçinde çiçekli, bonbon, seni seviyorum ambalajlı çikolatalarla 365 tane mesajlı kalp kağıtlardan oluşan sevgi kulesi de bir harikaymış. Bahsettiğim sitede mesajlı sevgi kulesi diye geçiyor. Buna da bakabilirsiniz. Kırmızı tüle sarıp gönderiyorlarmış.
     Anneler Günü Hediyesi Fikirleri

• Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Ahahaha maşaAllah, Allah herkese böyle fakirlik versin. Güldürdünüz sabah sabah
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararanay

İçinde çiçekli, bonbon, seni seviyorum ambalajlı çikolatalarla 365 tane mesajlı kalp kağıtlardan oluşan sevgi kulesi de bir harikaymış. Bahsettiğim sitede mesajlı sevgi kulesi diye geçiyor. Buna da bakabilirsiniz. Kırmızı tüle sarıp gönderiyorlarmış.

Senin önerilerini takip ettikçe anneme hiç hediye alamamaktan korkuyorum. Gösterdiklerinin hepsi çok güzel, kararsızlığım tavan yaptı.

• ilaydakardelen kullanıcısına yanıt
    Bende aynı kararsızlığı yaşıyorum maalesef. Ama ben siparişi bugün vericem. Akşama kadar herhangi birisini seçicem :D En fazla pazartesi günü elimde olur, sorun değil. Ben yarına yetişeceğini düşünüyorum ama yetişmezse de sorun değil. Anneler günü mutlaka pazar günü kutlanacak diye bir kaide yok. En azından benim için öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararanay

Pardon ya, o mor çiçekli şeyler çikolata mıymış acaba? Kalpli kutularıı çoook güzel.

• Mor Lahana M kullanıcısına yanıt
    Evet, mor çiçekli ambalajı olanlar çikolata. Adından da anlaşılacağı üzere moru çok seviyor olmalısın.
    İhihihi Evet çok seviyorum her yeri baştan aşağıya mora boyayabilirim. Ama bu son önerdiğini araştırıcam. Ürün linkini bana pm atabilir misin çok beğendim ve merak ettim. Çoooook teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mor Lahana

İhihihi Evet çok seviyorum her yeri baştan aşağıya mora boyayabilirim. Ama bu son önerdiğini araştırıcam. Ürün linkini bana pm atabilir misin çok beğendim ve merak ettim. Çoooook teşekkür ederim.

Rica ederim, fikir faydalı olduysa çok sevindim. Linki pm attım.
    Hiii bu çok iyiymiiiiişşşşş.....
  • ilaydakardelen kullanıcısına yanıt
    Yine mi leopar Muhteşem tabii ki.. Ama herkes leopardan sebep isyan çıkaracak gibime geliyor. Çok şık ve asil duruyor gerçekten
    İçinde minik minik kalplerin uçuştuğu, su küresi şeklindeki bu fotoğraf çerçevesi de bence anneler günü için oldukça ideal bir hediye.. Kafanız hepten allak bullak olacak ama ben bunu da çok beğendim

• Anneler günü geldi geçecek siz hala tartışın...

Aldığınız hediye bu saatten sonra kargo ile yetişmez...

• quote:

Anneler günü geldi geçecek siz hala tartışın...

/>

süper hızlı aynı gün kargo

Niye öyle diyorsunuz kurye diye bir şey var
    kargo ile yetişemeyecek her şey için kurye var
  • quote:

Anneler günü geldi geçecek siz hala tartışın...

/>

Alemsiniz gerçekten. Gif çok iyiymiş.

Ve benim anneler günü hediyem buu!!! Çok merak ediyorum, yarın elimde olacakmış. Haydi bakalım. Çok heyecanlıyım. Darısı tüm hediye arayanların başına. Bu arada Kararanay sana da çok teşekkür ederim bunlar hep senin sayende oldu. Hediye önerilerin çok iyiydi inan hangisini alsam diye çok kararsız kaldım. Ama istiridye içinden çıkan gerçek inci daha ağır bastı. Her şey için çok sağ ol..

• Az dayak yemedik bununla

http://www.bugumu.com/posts/view/32
  • Hck34 kullanıcısına yanıt
    Ahahah evet, siz de bizdensiniz yani. İsabetli atışlardı taktir etmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.