Rica ederim, faydam olduysa ne mutlu. İnci yarın eline geçerse fikirlerini bizimle de paylaş. Çok güzel bir hediye olacağını düşünüyorum. Güle güle kullansın annen.
quote:
Orijinalden alıntı: rockymarlboro
süper hızlı aynı gün kargo
Yaşınız kaç hangi şehirdesiniz ve kaç defa kargo ile ürün aldınız bilmiyorum.
Ama Süper Hızlı Gönderim aynı gün kargo defalarca ürün aldım, çoğu zaman ürün ertesi gün elime ulaşmadı.
Bir sonraki güne sarktı.
Örneğin 8 Mayısta Hepsiburadanın kargoya verdiği ürün 9 Mayıs günü sabahı kargo şubesinde oldu.
Ama yoğunluk nedeni ile kargo şubesi ile aramızda 1 km olmasına rağmen elime ulaşmadı.
10 Mayıs Cumartesi günü gidip elden teslim aldım.
10 Mayısta kargo şubesine gittiğimde içeride mübalağasız binlerce kargo vardı.
Muhtemelen o kargoların hepsi Pazartesi gününe kaldı.
Yani binlerce kişi gidip kargosunu elden teslim almadılar ise 11 Mayıs günü annelerine hediyelerini veremedi.
Anadolu'nun küçük bir şehrinde küçük bir ilçesinde böyle bir sorun olmayabilir ama İstanbul'da oluyor.
giflerinizi çok sevdim vay konu geçen sene açılmış resmen ama çok iyi öneriler. Şimdi ben de kara kara ne alacağımı düşünüyorum yine yine ve yine :(
Kayıp BalıkK
kullanıcısına yanıt
Nereden buldun bu konuyu :) Ben bile unutmuşum. Hatırlattığın çok iyi oldu hemen yeni tavsiyelere açalım konuyu öyle değil mi? ^-^
kararanayK
kullanıcısına yanıt
Çok memnun olurum. Ne alabilirim, çıldıracağııım. Yardımcı olabilir misiniz? Doğru diyorsunuz konuyu hortlatmış oldum
kararanayK
kullanıcısına yanıt
Bir sene geçti Taife-i Nisa geri geldi...
quote:
Orijinalden alıntı: Kayıp Balık
Çok memnun olurum. Ne alabilirim, çıldıracağııım. Yardımcı olabilir misiniz? Doğru diyorsunuz konuyu hortlatmış oldum
yardımcı olmak isterim tabii ki. Ne kadarlık bir bütçe ayarladınız anneler günü için? Çok uçuk önerilerde bulunmayayım ona göre
quote:
Orijinalden alıntı: Ebu Computer
Bir sene geçti Taife-i Nisa geri geldi...
/>
Doğru diyorsunuz, ne de çabuk geçti Siz de hoş geldiniz... Kıymetli fikirlerinize ihtiyacımız var
kararanayK
kullanıcısına yanıt
Sayın kararanay
Hepsiburada da anneler günü diye arama yaparsanız epey bir öneri çıkıyor.
En azından fikir edinilmiş olur.
Bakmakta fayda var.
Bu arada geçen sene TEMA dan annesine ağaç fidanı hediye edecek olan sizdiniz galiba.
Ne oldu fidan.
Doğru hatırlıyorsunuz ama ben geçen sene anneme bunu aldım :) Çok orijinal bir fikir öyle değil mi? ( kendi fikrini metheden biri olmak bana hiç yakışmadı ) Şaka bir yana tabii de, tema olayını tekrar araştırmakta fayda var. Belki bizim bahçeye bir ağaç dikerim
kararanayK
kullanıcısına yanıt
Bir pantolon yada tişört alsak giydikçe bizi hatırlarlardı.
Ebu Computer
kullanıcısına yanıt
Bu kadar basit mi ama :( Bence daha ilginç fikirler var sizde
kararanayK
kullanıcısına yanıt
çok uçuk olmamak kaydıyla ( 100 TL ) ye kadarlık olabilir. ama ben de ilginç bişeyler olmasından yanayım doğrusu.
Arkadaşlar ben az önce anneme hediye internetten sipariş verdim. Daha önce de kullandığım bir web sitesi.
El emeği göz nuru ürünler, tasarımlar var. hem de anneler günü için %15 indirim kodu da var. ozelanne kodu ile siz de alabilirsiniz.
yilmazayse728Y
kullanıcısına yanıt
Reklamları izlediniz.
Kayıp BalıkK
kullanıcısına yanıt
Aile fotoğraflarınızı bastırabileceğin ve aralarına anlamlı notlar düşebileceğin bu anı broşürü nasıl fikir? Bence annemiz olaylara duygusal yaklaştığından böyle bir sürprizi ömrü boyunca saklayabilir. Ben sevdim doğrusu
yilmazayse728Y
kullanıcısına yanıt
%15 indirim kodu olsa ne yazar arkadaşım. Fiyatlar ne kadar da pahalı! Bizde hayaller Paris, gerçekler hava gazı
kararanayK
kullanıcısına yanıt
Bunun yerine dijital fotoğraf albümleri var.
İçine atın yüzlerce binlerce fotoğrafı, belirli aralıklarla dönüp dursunlar.