Bildirim
Anneler Günü Hediyesi Fikirleri (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ebu Computer
Diyelim ki 4 kardeşsiniz.
11 Mayıs 2014 pazar günü geldiniz annenizin yanına.
Sıra ile kardeşleriniz aldıkları hediyeleri çıkarıp verdiler.
Anneniz hediye paketlerini açtı ve sevindi.
Sıra size geldi, sizde uzattınız TEMA vakfından annenizin adına dikilmiş ağacın sertifikasını.
/>
Bak ne güzel dedin işte diğer kardeşlerin hepsi hediye almış, hem anneler maddiyata bakmıyorlar ki. Düşünülmeyi bekliyorlar. Bence bu manevi açıdan annelere verilebilecek en anlamlı hediyelerden biri.. Zaten ben tek çocuğum
-
Çok alemsin valla. Ne varmış ki kadınlar senin düşündüğün gibi bakmıyor olaya. Bence de güzel bir hediye asjkhskl -
-
-
-
Eee öyle tabii. Yapacak bir şey yok. Hatta kayınvalidene hediye alırken daha fazla özen göstermek durumundasın ki alınmasın :) -
-
Bu perdeler iki senedir çok moda bence gayet şık. Annenin ihtiyacı olursa bunu da düşünebilirsin. -
Size katılıyorum, desenleri çok yoğun...
Aile reisinin evden kaçmasını zorlaştırır...
-
Güzel tespit..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararanay -- 8 Mayıs 2014; 20:27:05 > -
-
Bunun üzerindeki yazı da değişebiliyor mu yani annemin ismini yazdırabilir miyim bi bilgin var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: ilaydakardelen
Bunun üzerindeki yazı da değişebiliyor mu yani annemin ismini yazdırabilir miyim bi bilgin var mı?
Aynen değiştirebiliyomuşsun. Sabit yazılılarda varmış ama istiyorsan istediğini yazdırma imkanın varmış. Bu da ilginçler listemde -
quote:
Orijinalden alıntı: kararanay
quote:
Orijinalden alıntı: Mor Lahana
Perdenin modeli nasıl? bir de perde almayı düşündüm ama bilemedim yine.
Sanki perdenin desenleri çok yoğun. Evi karanlık gösterir gibime geliyor sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
Fotoğraftaki krem rengi olduğu için öyle gözüküyor ama benim alacağım beyaz olacak. Kırık kremi vardı sırf karanlık gösterir bile ondan bile vazgeçtim. Ama haklısın.. Beyazı bu kadar karanlık göstermiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ebu Computer
Size katılıyorum, desenleri çok yoğun...
Aile reisinin evden kaçmasını zorlaştırır...
/>
Alemsiniz gerçekten. Vazgeçtim ya almicam o tülü şu manzaradan sonra alasım kalmadı..
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilaydakardelen
Bu benim için geçerli değil tabii çünkü ben fakirim hahah
Bizde çok fakiriz Allaha şükür...
/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 8 Mayıs 2014; 23:44:08 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X