Şimdi Ara

Anneler günü için çaydanlık almak isteyenlere

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anneler günü için çaydanlık aldım ben, anneme alırken kendime de 2. çaydanlık ihtiyacım vardı o yüzden 2 tane aldım.

Bkm expresin 50 tl üzerine 20 indirimi de vardı onu da n11 den kullandım, geçen hafta aldım, bu hafta da 100 lirayı geçince 11 lira indirimi var. Başka ihtiyacınız varsa birleştirebilirsiniz ama kendi başına zaten çok uygun

n11 de şelale çaydanlık yazınca ilk çıkan yıldızcelik firması.

Bu çaydanlıktan aldım, çok memnunum bakıyorum da diğer çaydanlıklara, yıllardır internette baka baka fiyatı nasıl yüksek çaydanlıkları en iyisi sanmışım. Şahsen ben aldım çok memnunum, sizin de yararlanmanızı isterim. N11 site içinde bile bakınca çok uygun kalıyor aldığım çaydanlık. Kaliteli olması önemli ki çok kaliteli. O yüzden tavsiye ediyorum. (nazara da çok inanırım şimdi düşüp patlıyormuş )

Geçen sene mağazasından bernardo marka çaydanlık aldım, kapsül taban alt katının da üstünde bir iç kapak var( o kapağa hiç gerek yokmuş kullanınca anladım), memnundum ancak kullanımdan dolayı olmalı su kaçırmaya başladı (bazen ocağın altını çok açıyorum), garantisi vardır ancak sorgulamadım ve faturası nerede kimbilir henüz bir yıl olmadı. Yüzde 50 civarı bir indirim ile 70 liraya almıştım, ne kadar pahalıymış şimdi anlıyorum. Sonuçta çelik çaydanlık ve kapsül taban, yanmayan plastik kaplı saplı, böyle de alınabiliyormuş, tavsiye ederim.

• isilc kullanıcısına yanıt
    buyur hocam diğer sitelerin yarı fiyatına
    öneririm isteyene
    http://www.ggdenal.com/king-p-317-aroma-cay-makinasi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan2031 -- 8 Mayıs 2015; 23:01:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.